Valilik son dakika duyurdu! Galatasaray Trabzonspor maçı iptal edilir mi, ertelenir mi?

Valilik son dakika duyurdu! Galatasaray Trabzonspor maçı iptal edilir mi, ertelenir mi?

İstanbul Valiliği son dakika duyurusu yaparak yeni önlemleri açıklarken gözler Galatasaray Trabzonspor maçına çevrilmişti. Maç iptal edildi mi, ertelenir mi?

Valilik son dakika duyurdu! Galatasaray Trabzonspor maçı iptal edilir mi, ertelenir mi? İstanbul'da bir kere daha büyük kar teyakkuzu ilan edilirken İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi peş peşe açıklamalar yaparken yeni önlemler açıklandı.

Açıklanan önlemler kapsamında saat 17:00'den sonra araçlarla trafiğe çıkılmaması istenirken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son dakika açıklaması yaparak yeni yasak kararını duyurdu. Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı duyurusunda "Kıymetli Hemşehrilerim, 18.00'den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle; Motosiklet Elektrikli scooter ve Motokuryeler Trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLMEYECEKTİR" paylaşımı ile kuryelere trafiğe çıkış yasağı getirildiğini ilan etti.

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI ERTELENİR Mİ, İPTAL Mİ?

Saat 17:00 itibari ile etkisini arttırması ve 18:00'den sonra tüm şehirde hayatı olumsuz etkilemesi beklenen büyük kar fırtınası nedeni ile yeni yasaklar peş peşe açıklanmaya devam ederken gözler Galatasaray - Trabzonspor maçına çevrildi. Bu akşam 19:00'da başlayacak olan maç öncesi her iki takımın taraftarı da Valilik tarafından açıklanacak kararı beklemeye başlamıştı.

motokurye-yasagi.jpg

Stadyumda zeminin şu anda maç oynamaya uygun olduğu belirtilirken kar yağışının 17:00'den sonra etkisini arttıracak olması, özellikle de 18:00 sonrası yoğun kar yağışı beklenmesi ile maçın ertelenme ihtimali ortaya çıkmıştı. Gelen ilk bilgilere göre maçın oynanma saatinde sahanın durumuna göre maçın hakemi tarafından maçın kaderine karar verilecek ve maç ertelenme ihtimali değerlemeye alınacak.