“Var Mısın Yok Musun” yarışmasında hattın diğer ucundaki Hamdi Bey ortaya çıktı! Meğer…

“Var Mısın Yok Musun” yarışmasında hattın diğer ucundaki Hamdi Bey ortaya çıktı! Meğer…

Var Mısın Yok Musun yarışmasındaki popüler isim Hamdi bey o dönemde sürekli olarak merak edilmişti. Telefonun diğer ucunda olan ve para teklifinde bulunan Hamdi Bey'in kim olduğu sonunda öğrenildi. İşte detaylar…

Birol Doğan, Show TV'de yayınlanan Var Mısın Yok Musun programında ünlenmiş. Bugünkü Z kuşağının adını dahi duymadığı Hamdi bey'dir.

Bir döneme damgasını vuran popüler yarışma programı Var Mısın Yok Musun Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünde sunuluyordu. Kariyerinin henüz başlarında olan Ilıcalı burada bir konsept gereği masa üzerinde bir telefon bulunduruyordu.

Yarışmacılar belirli bir seviyeye geldiklerinde kutu açılımı öncesi Hamdi Bey'in teklifine yönlendiriliyordu. Her zaman telefonla ucunda olan hiçbir zaman canlı yayına katılmayan Hamdi bey sesiyle tanınıyor fakat kim olduğu bilinmiyordu.

FERİDUN DA DENİRDİ!

2007 ve 2010 yılları arasında yayınlanan programda telefonun ucunda olan Hamdi Bey'in aslında Acun Firarda programında kamera arkasında “Feridun” isimli şahıs olduğu öğrenildi. O günden itibaren Acun Ilıcalı'nın peşini bırakmamış onunla beraber tüm programlarda yer almaya çalışmıştı. Öyle ki Var Mısın Yok musun yarışmasıyla beraber o dönemin popüler isimleri Adriana Lima, Christina Aguilera ve Fifty Cent gibi ünlü isimlerle de tanışma fırsatı bulmuştu.

BİROL DOĞAN KİMDİR?

var-misin-yok-musun-yarismasinda-hattin-diger-ucundaki-hamdi-bey-ortaya-cikti-2.jpg

Ilıcalı'nın yarışma programında Hamdi bey olarak tanıtılan o isim aslında Birol Doğan'dı. Survivor Panorama programının kamera arkasında da görev almıştır. Birol Doğan Acun Ilıcalı'nın 20 yıllık arkadaşıdır. Bazı haberlerde sağ kolu olarak anılıyor. Acun Firarda programında ismi Feridun olarak geçiyor. Var Mısın Yok Musun yarışmasında Hamdi bey olarak anılmıştı.

İSTİFA ETTİ Mİ, İSTİFA ETTİRİLDİ Mİ?

Yıllar önce Acun medya ile büyük başarıları imza atan bir olduğu an bir anda istifasını verdi. Bazı kesimler onun zorla istifa ettirildiğini de söylemişti. Ailesiyle zaman geçirmek istediğini söyleyerek sektörden ayrıldı. Hakkında çok fazla bilgi sahibi olunmasa da Acun medyadaki görevinden istifa ettikten sonra kendi adına bir iş kurduğu söylenildi.