Vodafone hat sahipleri için açıklandı! Şirket CEO'su açıkladı tüm borçlar silinecek işte başvurun

Vodafone hat sahipleri için açıklandı! Şirket CEO'su açıkladı tüm borçlar silinecek işte başvurun

Türkiye'nin en büyük mobil operatör şirketleri arasında yer alan Vodafone'dan hat sahiplerini ilgilendiren haber açıklandı.

Vodafone hat sahipleri için açıklandı! Şirket CEO'su açıkladı tüm borçlar silinecek işte başvurun - Türkiye'nin en büyük mobil operatör şirketleri arasında yer alan Vodafone'dan hat sahiplerini ilgilendiren haber açıklandı. Buna göre ise Vodafone hat sahipleri için güzel haberi gazeteci ve moderatör Candaş Tolga Işık verdi. İşte o açıklama ve tüm detaylar da avazturk.com adresinde yer alıyor.

Ülke genelinde yaşanan yüzyılın depremi sonrasında tüm telefon operatörlerinin baz istasyonları çökerken en büyük haberleşme konusunda şirketler sınıfta kaldı. Evlerin üzerinde yer alan baz istasyonları evlerin çöküşü ile beraber çökerken bu süreçte de tüm hatlara erişim bir anda yok oldu.

Candaş Tolga Işık'a açıklamalarda bulunan Vodafone CEO'su Engin Aksoy'da fatura konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Vodafone CEO'su Engin Aksoy'un kendisini aradığını söyleyen Candaş Tola Işık yaptığı açıklamalarda depremzedelerin fatura borçlarının ertelenmesinin yanı sıra da borçların tamamen silinmesine yönelik de çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Candaş Tolga Işık yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Vodafone CEO'su Engin Aksoy aradı, "Bunu tüm GSM şirketleri adına söylüyorum bu süreçte hiçbir depremzedenin hattı fatura ödemesi geciktiği için kesilmeyecek" dedi. Bizzat takipçisi olacağım.

Vodafone CEO'su Engin Aksoy, 3 GSM şirketinin de ertelemenin yanı sıra depremde evleri hasar gören tüm vatandaşların borçlarının tamamen silinmesine yönelik de bir çalışma yürüttüğünü söyledi"

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURALARI DA ERTELENECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremzedelerin bir diğer akıllarına takılan konular arasında yer alan elektrik ve doğal gaz faturalarının da erteleme yapılacağını açıklamıştı. Dönmez, "Tabii olağanüstü bir hal yaşıyoruz. Doğal olarak bu faturaların tahsilatını da erteliyoruz" ifadelerini kullandı.