WhatsApp'a 3 yeni özellik tanıtıldı! İşte kullanıcıların yeni kullanabileceği özellikler

WhatsApp'a 3 yeni özellik tanıtıldı! İşte kullanıcıların yeni kullanabileceği özellikler

Dünyanın en büyük iletişim ve haberleşme araçlarından birisi olan WhatsApp uygulamasına 3 yeni özellik geldi.

WhatsApp'a 3 yeni özellik tanıtıldı! İşte kullanıcıların yeni kullanabileceği özellikler - Dünyanın en büyük iletişim ve haberleşme araçlarından birisi olan WhatsApp uygulamasına 3 yeni özellik geldi. Ülke geneli her geçen gün platformu daha da gelişen ve kullanıcılara da iyi hizmet vermeyi hedefleyen WhatsApp'tan duyuru geldi. Yapılan açıklamalarda uygulamanın da yeni özelliklerinin kısa süre de kullanımda olacağı bildirildi.

Teknolojinin en büyük nimetleri arasında yer alan WhatsApp; anlık haberleşme, mesajlaşma ve arama uygulaması olarak bilinirken bu süreçte geliştirmiş oldukları yenilikleri de kısa süre içerisinde kullanıcılarla paylaşacak. Yeni gelecek özelliklere de bakıldığında uygulamanın artık kullanıcılar için de mesaj sabitlemeleri ve benden sil komutlarını da geri alma avatar kullanma özelliklerinin sunulacağı da görüldü.

Kullanıcılar artık kişisel avatarlarını seçebilecek iken kişiselleştirilen avatarları da profil resmi yaparak bu sohbeti gerçekleştirebilir isterseniz profil fotoğrafınız olarak da kullanabilirsiniz. Avatar oluşturmak için de ilk etapta Ayarlar kısmına giderek burada Avatar alanından oluşturabileceksiniz.

"BENDEN SİL SEÇENEĞİ"

WhatsApp'ın da en çok can sıkan konular arasında da şüphesiz benden sil seçeneği yer alıyor. Örnek vermek gerekirse mesajı silmek istediğiniz de bunun karşıda ki kişi tarafından görünmemesini isterken karşınıza çıkan iki seçenekte ise "Benden sil, herkesten sil" karşılıyor. Burada acele eden kullanıcılar çoğu zaman kendisinden silme işlemi gerçekleştirirken gelecek yeni özellikler ile birlikte de bu yapılan işlemi geri alabilecek.

WhatsApp'Ta artık yeni dönem ile birlikte mesajların sabitlenebileceği ve bunun da yakın zamanda kullanıma sunulacağı belirtildi. Kullanıcılar sabitlemek istedikleri mesajı, ekran üzerinden gerçekleştirebilecek.