Yalı Çapkını’nın Ferit’i bu kez Hande Erçel ile kamera karşısına geçecek!

Yalı Çapkını’nın Ferit’i bu kez Hande Erçel ile kamera karşısına geçecek!

Son dönemlerin kuşkusuz en çok konuşulan ismi Yalı Çapknı’nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir bu kez Hande Erçel ile ortak projede bir araya geliyor. İşte detaylar…

Şimdilerde Hakan Sabancı ile olan ilişkisi nedeniyle İtalya'da gününü geçiren Erçel dedesinin vefat haberi ile apar topar ülkeye tekrar döndü. Hande Erçel, Mert Ramazan Demir ile yeni bir filmde yer almaya hazırlanıyor.

Mert Ramazan Demir her ne kadar Yalı Çapkını dizisinde başrol Ferit'i canlandırarak kendini fark ettirse de aslında “Öğretmen” dizisinde İlker Kaleli ile, “Şahmeran” dizisinde Serenay Sarıkaya ile rol alarak kendini ispat etmiştir.

İki başarılı ismin aynı sinema projesinde bir araya geleceği söylendi. Henüz 25 yaşında olan Mert Ramazan Demir başarılı ve bu alanda kendini ispat etmiş Hande Erçel ile sinema sektöründe yeni bir rüzgar estirecek.

ÇEKİMLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkilinin aynı projede yer alacağına dair iddialar gündeme gelse de henüz net bir açıklama yapılmadı. Nasıl bir filmde yer alacaklar? Bilinmezken romantik komedi türünde bir film olacağı söyleniyor. Sızdırılan bilgilere göre önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmeler doğrultusunda Ağustos ayında ilk set başlangıcını gerçekleştirecek.

“HANDE ABLASI GİBİ DURUYOR”

yali-capkininin-feriti-bu-kez-hande-ercel-ile-kamera-karsisina-gececek.png

Bu haber sosyal medyada yayınlandığında takipçileri ilginç yorumlarda bulundu. 25 yaşında olan Mert Ramazan Demir ile 29 yaşındaki Hande Erçel'e kıyaslamaya başladı.

“Hande burada onun ablası gibi duruyor. Eğer abla kardeşi olmayacaklarsa olabilir” diyenler dahi oldu.

HANDE ERÇEL NASIL MEŞHUR OLDU?

Hande Erçel, 29 yaşında ve Bandırma doğumludur. Kerem Bürsin ile yaşadığı olayla aşkın arka planında çiftin kariyerlerini zedelememek için ilişkilerini sonlandırdığı söylenmişti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde öğrenimini tamamlayan Erçel, son olarak dedesinin cenazesinde görüntülendi.

Kariyeri “Sen çal kapımı” dizisiyle sadece Türkiye'de değil dünyanın farklı bölgelerinde çevirisi yapılarak geniş bir kitleye hitap etmesini sağlayarak daha da yayılmıştır. Azize, Sen çal kapımı, Aşk laftan anlamaz gibi projelerde yer almıştır.

MERT RAMAZAN DEMİR NEREDE OYNUYOR?

Mert Ramazan Demir, başarılı oyuncu 1998 İstanbul doğumludur. Ajans eğitimi sonrası televizyonda ve sinemalarda boy gösterir. Şimdilerde Star TV'de Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisiyle anılıyor. Demir, dizide Orhan ve Gülgün'ün oğlu Halis Ağa'nın uçarı torunu Ferit'i oynuyor.