Yalı Çapkını’nın hikayesi değişiyor! Yeni oyuncu Seyran’a aşık olacak! Yalı Çapkını “Tarık” kimdir?

Yalı Çapkını’nın hikayesi değişiyor! Yeni oyuncu Seyran’a aşık olacak! Yalı Çapkını “Tarık” kimdir?

Yalı Çapkını’nın yayınlanan son bölümde ortaya çıkan Tarık karakteri ilgiyle izlenirken dizi bittikten sonra Baran Bölükbaşı'nın hayatı araştırılmaya başlandı. Yalı Çapkını Tarık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İşte detaylar…

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Kadroya alınan Tarık isimli karaktere can veren Baran Bölükbaşı'nın kim olduğu merak edildi?

Yalı Çapkını dizisi Gaziantepli Korhan ailesinin reisi olan Halis Ağa'nın pamuklara sararcasına yetiştirdiği torunu Ferit'in evlenmesi ile başlayan serüvene şahitlik ediyoruz. Sorumsuz ve çapkın biri olarak yansıtılan Ferit ile Seyran karakterinin kaos dolu aşklarına şahit oluyoruz.

SEYRAN’IN FERİTLE ARASI AÇILACAK!

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde kadroya dahil olan ve ortalığı karıştıran Tarık karakterinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Baran Bölükbaşı’nın oyunculuk bölümü mezunu olduğu ve farklı dizilerde de rol aldığı biliniyor.

Yalı Çapkını dizisinde Saffetin kardeşi rolünü üstlenen Tarık ortalığı karıştıracak. Önümüzdeki günlerde Seyran'ın güzelliğine vurularak hayran kalacak ve bu durum Ferit ile arasının açılmasına sebep olacak.

OYUNCU KADROSU

OGM Pictures imzalı olarak 23 Eylül 2022 tarihinde sezon açılışını gerçekleştiren Yalı Çapkını dizisi dram ve romantik kurgu türünde ekrana yansıyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Star TV'nin adeta başyapıtı haline gelen her bölümü ile olay olan Yalı Çapkını dizesinde kadroya dahil olan Baran Bölükbaşı oyunculuk kariyeri ile de göz doldurdu.

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

yali-capkini-tarik-kimdir.png

Baran Bölükbaşı, 1 Mayıs 1994 yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünden mezun olan Bölükbaşı, atölye eğitimleri sonrası oyunculuk deneyimini tatmıştır. 2017 yılında Adı Efsane isimli dizide rol almış ardından Servet, Sevda'nın Bahçesi, Vuslat gibi dizilerde yer almıştır.

Son olarak Son Nefesime Kadar isimli dizide Emre karakterine can verir. Oyunculuk yeteneğinin yanı sıra ileri derecede İngilizce bilir. Boks sporu ile bateri, bağlama gibi müzik aletleri ile de profesyonel olarak ilgilenir.