Yargı dizisi hayranlığı kıtaları aştı! Yakında Şili’de fırtına estirecek? Yayın tarihi…

Yargı dizisi hayranlığı kıtaları aştı! Yakında Şili’de fırtına estirecek? Yayın tarihi…

Yargı dizisi Şili televizyonlarında fırtına estirecek. Dizinin hayran kitlesi genişleyecek. İşte detaylar…

Ekranların sevilen dizisi Yargı 2. sezonu ile reyting sıralamalarında ilk 3'te yerini almaya devam ediyor. Seyircinin takdir ettiği ve ilgiyle takip ettiği dizi yurtdışına açılmaya devam ediyor. Son olarak Şili'de kendi dilinde çevirisi yapılarak farklı insan kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

YARGI ŞİLİ’DE HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Yargı dizisinin başarısı kıtaları aştı. Kanal D'de yayınlanan dizi farklı ülkelerde beğeni ile karşılandı. Her yaştan izleyici kitlesine hitap ediyor oluşu da ilgi çekti. Gelen yeni habere göre 10 Nisan tarihinde Şili'de gösterime girecek.

YARGI ŞİLİ’DE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

yargi-dizisi-hayranligi-kitalari-asti-yakinda-silide-firtina-estirecek-yayin-tarihi.png

Dizinin başarısının arka planında elbette başrol oyuncularının da tecrübeleri yatıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz halk tarafından sevildi. Dizinin başrolüne uygun görüldü. O kadar benimsendi ki hem yurt içinde hem yurt dışında takdirle karşılanan ve talep edilen bir dizi haline geldi. Şili'de Mega TV kanalında ilk bölümü ile yayına girmeye hazırlanıyor. Burada da zirvelere oynaması bekleniyor.

YARGI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisi her hafta Pazar günü Kanal D ekranlarında saat 20.00'da yeni bölümü ile yayınlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başta olmak üzere şu isimler yer alıyor: Hüseyin Avni Danyal, Yurdaer Okur, Şükran Ovalı, Uğur Arslan, Uğur Polat, Kenan Bal, Cezmi Baskın, Arda Anarat, Emir Özden, Muttalip Müjdeci, Zeyno Eracar, Merih Ermakastar, Nilgün Türksever, Zeynep Atılgan, Pınar Çağla Gençtürk, Elif Melda Yılmaz, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş Doğaç Yıldız.

YARGIYA DA ERKEN VEDA GELDİ!

Yargı dizisi Ay yapım imzalı olarak 19 Eylül 2021 tarihinde yayına girmiştir. Dram, gerilim, polisiye, aksiyon temalı dizi çok sevildi. Dizinin müziklerini Toygar Işıklı üstlenmiştir. Dizinin hikayesi sona erdiği için ikinci sezonu ile final yapmaya hazırlandığı da söylendi. İddia olarak piyasalarda yayılan bu haberin gerçek olduğu da doğrulandı. İki sezondur ekranlarda yayınlanmaya devam eden Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği dizi için finale doğru adım adım ekranlara veda edecek.