Yasak Elma’nın Ender’i Açıkladı! Dizinin Hayranları Bu Haber Karşısında Yıkıldı!

Yasak Elma’nın Ender’i Açıkladı! Dizinin Hayranları Bu Haber Karşısında Yıkıldı!

Uzun süredir Fox TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Yasak Elma dizisi, her bölümü ile yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Sevilen oyuncu kadrosuna sahip dizide rol alan Şevval Sam çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yedinci sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkan Yasak Elma dizisi, pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Yayına başladığı ilk günden beri geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yasak Elma’da usta oyuncular yer alıyor.

Dizinin kemik oyuncu kadrosunda yer alan ve sevilen karakter Ender’e hayat veren Şevval Sam, dizi izleyenlerine kötü haberi verdi. Uzun bir süredir dizi hakkında final kararının alındığı söylentileri gündemde yer alıyordu. Yasak Elma dizisinin yakın takipçileri ise, dizinin bitirilmesini istemiyor ve bu nedenle de bu söylentilerin doğru olup olmadığını araştırıyordu.

ŞEVVAL SAM AÇIKLADI

seval-sam-dan-yasak-elma-aciklamasi-h6714-0a2da.jpg

Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri olan Ender’e hayat veren Şevval Sam, dizinin bu sezon final yapıp yapmayacağında dair söylentilere yanıt verdi. Şevval sen geçtiğimiz akşam Cihangir’de görüntülendi ve dizinin bu sezon final yapıp yapmayacağına dair sorulara; ‘’Yasak Elma’nın bu sezonu son sezonu olacak.’’ dedi. Dizinin final yapması ile ilgili söylentilerde, Fox TV yönetiminin her şey tadında bırakmak istemesi nedeni ile final yapacağı da yer alıyor. Bu neden ile 2018 yılından beri ekranlarda olan yasak elma dizisinin haziran ayında final yapması bekleniyor.

2018 YILINDA BAŞLAMIŞTI

Yasak Elma dizisi 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı. Oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin yedinci sezonunda final yapma kararı herkesi üzdü. Yasak Elma dizisinde yer alan oyuncular arasında; Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimler yer alıyor. Yedi sezondur devam eden dizide farklı birçok başarılı ve sevilen oyuncu da dönem dönem yer almıştı.