Yatırımcıların dikkatine! Şu anda altın alınmalı mı? 24 Ocak güncel altın fiyatları listesi

Yatırımcıların dikkatine! Şu anda altın alınmalı mı? 24 Ocak güncel altın fiyatları listesi

Altına yatırım yapan vatandaşlar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Altın fiyatlarında durumun ne olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları artacak mı azalacak mı? Altın alınmalı mı?

Yatırımcıların dikkatine! Şu anda altın alınmalı mı? 24 Ocak güncel altın fiyatları listesi: Altına yatırım yapan vatandaşlar tarafından güncel altın fiyatları sürekli takip ediliyor. Ayrıca ünlü ekonomist ve altın uzmanları tarafından yapılan öneriler ve tahminleri de yakından takip eden vatandaşlar altın alım satımını bu isimlerin önerilerini dikkate alarak yapıyorlar.

Peki şu anda altın almak mantıklı mı? Altın fiyatları 24 Ocak 2023 tarihinde ne kadar? Gram, çeyrek, cumhuriyet, tam ve yarım altın fiyatları ne kadar? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizde..

24 OCAK ALTIN FİYATLARI LİSTESİ.

Gram altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 1.168,81 TL

Satış fiyatı 1.168,98 TL

Çeyrek altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 1.934 TL

Satış fiyatı 1.955 TL

Yarım altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 3.868 TL

Satış fiyatı 3.911 TL

Tam altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 7.920 TL

Satış fiyatı 7.992 TL

Ons altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 1.933 TL

Satış fiyatı 1.933 TL

Cumhuriyet altın güncel fiyat listesi:

Alış fiyatı 7.835 TL

Satış fiyatı 7.954 TL

ALTIN ŞU ANDA ALINIR MI?

Para Piyasası ve Altın Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili bazı tahminlerde bulanarak öneriler verdi. Memiş altın ve gümüş yatırımı yapmak isteyen yatırımcıları uyardı. Bu kişilerin acele etmemelerini söyleyen Memiş gümüş fiyatlarının ons bazında riskli rakamlara ulaştığını söyledi.

İslam Memiş altın alacaklara bir süre beklemelerini söyledi ve "Bu aralar “Ons” bazlı düşüşler sert olabilir." şeklinde ifadelere konuşmalarında yer verdi.