Yerli otomobil TOGG'da ön sipariş için 3 yöntem sunulacak

Yerli otomobil TOGG'da ön sipariş için 3 yöntem sunulacak

Yerli otomobil TOGG'da ekosistem çalışmaları devam ederken aracın ön sipariş aşaması ile ilgili üç farklı yöntemin sunulacağı bildirildi.

Yerli otomobil TOGG'da ön sipariş için 3 yöntem sunulacak - Yerli otomobil TOGG'da ekosistem çalışmaları devam ederken aracın ön sipariş aşaması ile ilgili üç farklı yöntemin sunulacağı bildirildi.

Yerli ve milli TOGG otomobilinde ön sipariş hakları; NFT açık artırması, yenilig yarışması ve çekiliş yöntemleri ile birlikte kullanıcıların erişimine açılacak.

TOGG bu konu ile ilgili resmi Twitter sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!"

TRUMORE MAĞAZALARA GELDİ

Türkiye'de doğuştan elektrikli olarak satışa sunulacak olan TOGG'un ekosistemi olarak belirtilen Trumore geçtiğimiz hafta mobil uygulamalarda yayına alındı. Yerli ve milli otomobilin ekosisteminde yapı taşları arasında gösteriliyor.

Yerli ve milli otomobilin dijital platformu olarak bilinen Trumore'da yayınlandığı günden bu güne 100 bin indirme barajı kısa sürede aşılırken, bu uygulama vasıtası ile birlikte de; 100. Yıl Özel Seri NFT'lerden birine sahip olanların, satın aldıkları NFT'yle aynı sıra numarasını taşıyacak olan 2023 adet TOGG akıllı cihazlarından da sipariş edebilme haklarına erişebileceği belirtildi.

Uygulama kısa süre içerisinde yoğun ilgi görürken, tüm yönleriyle de yerli ve milli otomobil tanıtımı gerçekleştiriliyor. Teknik özelliklerinden renk kartelasına kadar Türkiye'nin Otomobili'nde ki tüm ayrıntılara kullanıcıların erişimi açıldı.

TOGG ile ilgili ön siparişlerin Mart ayında alınması bekleniyor.