Yetişkinlere özel “Barbie” filmi vizyona giriyor! Türkiye’den nasıl izlenir?

Yetişkinlere özel “Barbie” filmi vizyona giriyor! Türkiye’den nasıl izlenir?

Barbie bebekler yetişkin dünyasına adım atıyor. Başrolünde başarılı isim Margot Robbie’nin yer aldığı “Barbie” filmi için geri sayım başladı. Türkiye’de ne zaman ve nasıl izlenecek? İşte detaylar…

Mattel'in tasarımı Barbie isimli oyun serisi üzerinden filmleştirilen senaryo yönetmenliğini Greta Gerwig üstlendi. İkon haline gelmiş ve dünya çapında belirli bir kitle elde ederek modaya yön vermiş Barbie bebekleri bu film ile canlanıyor. Filmin teması daha çok aksiyona dayalı sahnelerin barındığı pembelerin her yerde hissedildiği bir örgüye sahip.

Barbie filmi başrollerinde Margot Robbie, İssa Rae, Ryan Gosling yer alacak. Sosyal medyada yayınlandığı anda her ülkeden büyük ilgi gören fragmanı filmin ilk çıkış tarihini de merak ettirdi.

Popüler kültürde geniş yer bulan Barbie beyaz perdeye hakim olmaya geliyor. İlk kez denenen bu sıra dışı tema için hazırlıklar sürüyor. Filmin gösterime gireceği tarih belli oldu. Uzun süredir ekranlarda yerini bulan popüler isimler ile daha önce karşılaşılmamış karakterler tek bir senaryoda bir araya gelecek.

BARBİE FİLMİ OYUNCU KADROSU

yetiskinlere-ozel-barbi-filmi-vizyona-giriyor-turkiyeden-nasil-izlenir.jpg

Filmin oyuncu kadrosu; Michael Cera, Ariana Greenblatt, Emma Mckay, America Ferrera, Kate McKinnon, Hari Nef, Alexandra Shipp, Simu Liu, Will Ferrell…

Türkiye'den de izlenebilecek olan film ilk kez 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek. Konusu da belli oldu. Merak edenler için başrol oyuncusu Margot Robbie dünyanın sıradanlığına ayak uyduramayan ve tabulaşmış koşulları kabul etmeyen Barbie'yi canlandıracak.

BARBİE FİLMİ KONUSU

Yaşadığı dünyada mükemmel kadın imajında olması gerekmediğinin farkında olan Barbie bu fantastik evrende dışlanacak. Kimseyle iletişim kuramayacaktır. Uyum sağlamadığında burada barınamayacağını anlayan Barbie farklı bir dünya bulma umudu ile serüvene atılacak. Gerçek dünyaya çıktığı bu yolculukta kendi evinde dışlanmışlığının farklılıklarını onu daha özel hale getiren avantaja çevirecek.

Barbie karakterini canlandıran Margot Robbie “Ben, Tonya” filmindeki performansı ile beğenilmiş ve ilk Oscar adaylığını da bu filmle kazanmıştır.