”Yıldız De Bana” yarışma jürisi Zafer Algöz kimdir? Kaç yaşında, eğitimi…

”Yıldız De Bana” yarışma jürisi Zafer Algöz kimdir? Kaç yaşında, eğitimi…

“Yıldız De Bana” yarışma programı ilk bölümü ile dün akşam ekranlarda yerini aldı. Yeni yetenekleri keşfedebilme serüveninde 18 yarışmacı ile program başlatıldı. Jüri üyeliğinde bulunan Zafer Algöz'ün kim olduğu merak edildi? İşte detaylar…

Kanal D'de başlayan “Yıldız De Bana” programı online başvuru ile toplamda 18 yarışmacıyı kabul etti. 9 erkek ve 9 kadının yarıştığı ve yeteneklerini sergilemeye çalıştığı yarışma programında jüri üyeleri tarafından inceleme yapılarak bir sonraki aşamaya geçiliyor.

Yarışmanın jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin yer alıyor. Yarışmanın yöneticisi ise Hamdi Alkan, sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel üstleniyor.

Yıldız De Bana yarışmasında jüri üyeliği yapan ve dün akşamki performansıyla da merak edilen Zafer Algöz araştırmalara konu oldu. Lale Algöz ile evli olan jüri üyesinin Ilgın Algöz adında bir kızı bulunuyor.

ZAFER ALGÖZ EĞİTİM HAYATI

Zafer Algöz 1961 Kars doğumludur. Oyuncunun dedesi Kemani Haydar Telhüner'dir. 1975 yılında iken Bursa Devlet Tiyatrolarında gençlik kurslarında kapsamında ilk tiyatro eğitimini görmüştür. Yıl 1981'i gösterdiğinde Ankara Devlet Konservatuarının tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Bu bölümden 1985 yılında başarıyla mezun olan Algöz aynı yıl içerisinde Bursa Devlet Tiyatrolarına giderek burada aktif sanat yaşantısının başlangıcını gerçekleştirmiştir.

ZAFER ALGÖZ KARİYER YAŞANTISI

yildiz-de-bana-yarisma-jurisi-zafer-algoz-kimdir-kac-yasinda-egitimi.jpg

1989 senesinde İstanbul Devlet Tiyatrolarıyla beraber birden çok oyuna, dizi ve sinemaya adım atmıştır. 2019'un Eylül ayında popüler isim Can Yılmaz ile beraber bir YouTube kanalına içerik hazırlamaya başlamıştır. Ardından “Burada olan burada kalır” isimli bir oyun ile turnelere çıkmıştır.

YILDIZ DE BANA YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

Kanal D'nin yeni yarışma programı “Yıldız De Bana” yarışmasına katılım sağlamak isteyenlerin başvuruda bulunması gerekiyor. Başvuru formu Kanal D'nin resmi hesabı içerisinde yer alıyor. Burada kişinin kendine ait fotoğrafı, kişisel bilgileri, hobileri ve hedefleri gibi kişisel soruların yanıtlanması gerekiyor.

Başvuru formunun detay kısmında: “Tüm yazı video ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğuna aittir. Formu dolduran kullanıcının kendisi olduğunu beyan ve kabul ettiği bilinmelidir. Kişinin izni olmadan yapılan tüm başvurular için Kanal D sorumlu değildir” notu da düşüldü.