Yılmaz Morgül'den sevenlerini üzen haber! Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu nasıl, iyi mi?

Yılmaz Morgül'den sevenlerini üzen haber! Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu nasıl, iyi mi?

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yılmaz Morgül sağlık durumu ile sevenlerini oldukça korkuttu.

Sosyal medya gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yılmaz Morgül sağlık durumu ile sevenlerini oldukça korkuttu. Geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Yılmaz Morgül bu defa kendi sağlık durumu ile ilgili endişelendirdi. Yılmaz Morgül hastaneye kaldırılırken pek çok kişi sağlık durumunun nasıl olduğunu merak etti. Peki Yılmaz Morgül'e ne oldu, sağlık durumu nasıl, iyi mi?

YILMAZ MORGÜL SAĞLIK DURUMU

Ünlü şarkıcı sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan Yılmaz Morgül'den endişelendirici haber gelirken ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmişti. Annesinin vefatı ile sarsılan Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu merak konusu oldu.

Geçtiğimiz ay annesini beklenmedik şekilde kaybeden Yılmaz Morgül çok üzülmüştü. Üzücü günleri kaldıramayan ünlü şarkıcı hastanelik oldu. Yılmaz Morgül'ü hastaneye yakın arkadaşı Pelin Suade götürdü. Son zamanlarda zor günler geçirdiği bilinen Yılmaz Morgül'ün sağlık durumu için ilk açıklama yakın arkadaşı Pelin Suade'den geldi.

YILMAZ MORGÜL HASTANEYE KALDIRILDI!

Pelin Suade Yılmaz Morgül'ü hastane yatağında çektiği fotoğrafla paylaşarak "Nazara geldi. Sabah saatlerinde hastaneye getirdim. Annesini kaybettiği için onun üzüntüsüyle kendisini yoğun çalışma temposuna verdi. O yüzden vücudu bitap düştü. Nazarlara geldi." dedi.

Yılmaz Morgül'ün kendisini yoğun çalışma temposuna kaptırması nedeniyle yorgunluktan hastalandığı ve durumunun iyi olduğu biliniyor. Magazin gündemini yakından takip etmek için avazturk.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.