Zeynep Bastık’tan yeni Instagram paylaşımları! Bu pozlar çok konuşulur!

Zeynep Bastık’tan yeni Instagram paylaşımları! Bu pozlar çok konuşulur!

Instagram platformu birçok ünlü isim tarafından aktif olarak kullanılmaya devam ediyor. Başarılı oldukları alanlardaki performanslarının yanı sıra, Instagram paylaşımları ile ön plana çıkan isimler arasında Zeynep Bastık’ta yer alıyor.

Yapılan araştırmalara göre, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında Instagram dördüncü sırada yer alıyor. Birçok yeni özelliğin zam içerisinde dahil edildiği Instagram platformu, kullanıcıların en çok zaman geçirdiği ve görsel tabanlı paylaşım yaptığı alan olarak karşımıza çıkıyor.

Instagram geliştiricileri, kullanıcı deneyimlerini arttırmak adına yeni özellikleri bir bir uygulamaya dahil etmeye devam ediyor. Kullanıcılar, Instagram platformunda yakın çevrelerini takip ettiği gibi hayranı oldukları isimleri de takip ediyor. Tanınmış isimler de hayranları ile iletişimde kalabilmek adına sık sık Instagram paylaşımları yapmaya devam ediyor. Bu isimler arasında sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Zeynep Bastık’ta yer alıyor.

KONUŞULMAYA DEVAM EDİYOR

Zeynep Bastık sesi ve sahne performansları ile oldukça sık magazin gündeminde ve Instagram platformunda yer almaya devam ediyor. Instagram paylaşımları ile bahar aylarının başında dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, paylaşımlarına gelen yorumlarla da adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda beyaz elbisesi ile Instagram’da paylaşımlarda bulunan Zeynep Bastık, takipçilerinin ünlü ismin ayakları hakkında yaptığı yorumlar ile gündeme gelmişti. Şimdi ise yeni Instagram paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

YATAK POZUNA GELEN YORUMLAR DİKKAT ÇEKTİ

zeynep-bastiktan-yeni-instagram-paylasimlari-bu-pozlar-cok-konusulur.png

Zeynep Bastık, üzerindeki cropu ve düğmeleri açık pantolonu ile verdiği cesur pozda iç çamaşırının görülmesi ile gündeme damga vurdu. Zeynep Bastık’ın Instagram paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yapılırken, takipçilerinden gelen birbirinden ilginç yorumlarda en az fotoğraf kadar dikkat çekti. Zeynep Bastık’ın Instagram paylaşımına gelen yorumlar arasında öne çıkan ifadeler şu şekilde oldu; ‘’Abla külotun gözüküyor’’, ‘’Yani bu nasıl ima eden bir fotoğraf ve poz ve alt kısmın neyi gösteren fikir ya bu’’, ‘’Yerli bir Miley Cyrus vakası yaşıyor olabiliriz’’, ‘’Calvin Klein reklamlarına mı özendin kız?’’, ‘’Don lastiğini gösterinde ünlü mü olunuyor?’’, ‘’Tatlı tatlı koltuğunda oturup şarkı söyleyen Zeynep’e ne oldu?’’