Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 15 bin liranın sahibi 4 Ekimde kim kim aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 15 bin liranın sahibi 4 Ekimde kim kim aldı?

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve herkesin dikkatini çektiği yemek yarışmasında nefesler tutuldu. Herkes, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 15 bin liranın sahibi 4 Ekimde kim kim aldı? Sorularının cevabını merak etmeye başladı.

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 15 bin liranın sahibi 4 Ekimde kim kim aldı? Sorularının cevapları merak konusu oldu. Herkes yarışması nefeslerini tutarak izliyor.

İki haftadır yeni puanlama sisstemiyle hem gelinleri hem de izleyenleri memnun eden yarışmada bu hafta bir ilk yaşandı. Dün yarışan geline ilk günün kayınvalidesi Tülay Hanım 10 puan verdi. Peki birincilik yarışında ne olacak? Neden finalde 4 kişi vardı?

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KAZANAN KİM OLDU? 4 EKİM

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi finalden bir gün önce Züleyha teyzenin evinde şaşırtıcı anlar yaşandı çünkü Pembe Hanım ve Serap Hanım yemekler güzel olmasına rağmen geline düşük puanlar verdi. Kendisi zaten kazanamayacağını bilen Tülay Hanım ise hem yemekleri beğendiği hem de bu oyunu bozmak istediği için 10 puan verdi. Böylece dengeler değişti. Çünkü Tülay Hanım bunu yapmasaydı yüksek ihtimalle Pembe Hanım birinci olacaktı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA DİSKALİFİYE ŞOKU

Öte yandan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bir ilk yaşandı ve Aynur Hanım ve gelini diskalifiye edildi. Böylelikle final günü masada sadece 4 kayınvalide vardı. Tabi final heyecanı da dört gelin ve kayınvalide arasında yaşandı.

Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.