08.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her yerindeki vatandaşlara duyurdu!

08.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor: İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her yerindeki vatandaşlara duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin her yerindeki vatandaşlara duyurdu. Yapılan açıklamada, haftanın 7 günü 08.00-24.00 saatleri psikolojik destek sunmayı amaçlayan destek hattının vatandaşlara hizmet verdiği bildirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından belediyelerin destek açıklamaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı yazılı açıklama ile depremzedelere ve depremden olumsuz etkilenen vatandaşlara psikolojik destek sunmayı amaçlayan destek hattı duyurusunda bulundu.

Söz konusu açıklamada şu ifadeler yer aldı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 11 ili etkileyen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Çeşitli birimlerini deprem bölgelerine yollayan İBB, depremzedeler için ‘Psiko-Sosyal Destek Hattı’ kurdu.

İBB Sağlık Dairesi Başkanlığı tarafından depremzedelere ve depremden olumsuz etkilenen vatandaşlara psikolojik destek sunmayı amaçlayan destek hattı, haftanın 7 günü 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Alanında uzman psikologlar tarafından Türkiye genelinde hizmet veren hatta, ALO 153 ile 0212 449 90 01 numaralarından ulaşmak mümkün.