14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! İşte en beğenilen o sözler...

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! İşte en beğenilen o sözler...

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinize, eşinize ya da sevdiğiniz birine yeni bir hediye bile alsanız o hediyenin üzerine bir not düşmek ve sevginizi ifade etmek oldukça önemli. Peki insanlar üzerindeki en etkili sevgililer günü mesajları nelerdir?

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinize ne hediye alacağınızı hala bulamadıysanız ya da nasıl bir kutlama yapacağınızı ve bunlara nasıl başlayacağınızı bilemiyorsanız öncelikle güzel bir mesajla başlamanızı öneririz.

620a0c9b7152d80b78e67532.webp

Sevgililer gününde her insanın duymayı en çok isteyeceği aşk ve sevgi dolu mesajları sizler için hazırladık. İşte o mesajlardan bazıları:

*Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni…
images-1.jpg
*Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

*Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa. Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.
14-subat-sevgililer-gunu-hediyesi-1-1280x720.jpg
*Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

*Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var… Sevgililer günümüz kutlu olsun!

*Yağmurdan sonraki toprak kokumsun, her zaman mutluluğu ve huzuru seninle hissediyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun bir tanem.

walk-by-the-beach-picture-id1081762006jpg.jpeg

*Her gün tuzlu kahve yapsan keyifle içerim. Sonu güzel biter çünkü bilirim. Nice sevgililer günlerine herşeyim.

*“Her sabah uyanıp sana aşık olduğumu hissetmek hayatım boyunca vazgeçmeyeceğim bir mutluluk. Belki bugün yanında değilim ama bundan sonraki hiçbir günü senden ayrı geçirmek istemiyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun, seni çok seviyorum kalbim.”

*“Sevdiğim ikinci kadınsın sen, ilki doğarken ağlattı. Sen ise yaşamın anlamı oldun. Seninle birlikte geçireceğimiz nice mutlu sevgililer günlerine bebeğim.”
sevgililer-gununde-gidilecek-yerler.jpg​​​​​​​
*“Sana sarıldığım gün en mutlu gündü benim için. Senin duygularında karşılık bulmak tarifsizdi. Her gün sevgililer günümüz olsun birtanem. Hasretimle sarılıyorum sana.”

*“Yüzüne bakarken hala biraz mahcup biraz utangaç bakıyorum. O kadar güzelsin ki, fındık burnun, elma yanakların, denizleri kıskandıracak masmavi gözlerin… Sana bakmaya doyamıyorum. Doyamayacağım. İyi ki varsın sevgilim, sevgililer günümüz kutlu olsun.”

*“Sana bütün şarkı sözlerini yazıp göndermek isterdim. Ancak hiçbirisi ne sana olan aşkımı anlatmaya yeter ne senin güzelliğini ne de sana olan sevgimi tarif etmeye yeter. Hiçbir mesaja sığmayacak kadar sonsuz bir sevgi bu. Seninle nice mutlu sevgililer günlerine birtanem. Hep yanında olacağım.”