18 Mart bugün İzmir’de otobüsler ücretsiz mi? İZBAN, Metro, ESHOT…

18 Mart bugün İzmir’de otobüsler ücretsiz mi? İZBAN, Metro, ESHOT…

Türkiye’de özel günlerde, milli ve dini bayramlarda toplu taşıma araçlarından vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar. Bu nedenle bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, 18 Mart bugün İzm

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ücretsiz biniş hakkı olup olmadığını merak ediyorlar.

İZBAN, Metro, ESHOT ücretsiz mi?

Bugün İzmir’de toplu taşıma araçlarına ücretsiz biniş yapılacağına dair açıklama yapılmadı. Bu nedenle toplu taşıma araçlarının normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor.

İzmir'de 18 Mart

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü nedeniyle Kadifekale Şehitliği'nde düzenlenen anma törenine katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü Kadifekale Şehitliği'ndeki törenle anıldı. Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, şehit ve gazi dernekleri ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve yurttaşlar katıldı. Şehitlikteki tören, anıta çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından saygı atışı yapıldı.