18 yaşını doldurmuş herkese 10 Bin TL veriyor!  Banka bugün duyurdu: Tek yapmanız gereken şubeye gitmek ve...

18 yaşını doldurmuş herkese 10 Bin TL veriyor! Banka bugün duyurdu: Tek yapmanız gereken şubeye gitmek ve...

Akbank başvuran herkese 10 Bin TL veriyor. Bankanın yaptığı duyuruya göre 18 yaşını doldurmuş herkes 10 Bin TL ihtiyaç kredisine başvurabilir. İşte başvuru detayları ve şartları...

Milyonlarca vatandaş ekonomik kriz ve enflasyon ortamında ihtiyaç kredilerine yönelmeye başladı. Yüzde sıfır faiz ile Akbank'ın 10 Bin TL ihtiyaç kredisi ise adeta vatandaşlara can suyu gibi gelecek. Bankanın yaptığı açıklamaya göre şartları sağlayan herkes kredi başvurusunda bulunabilir.

para-sayma-yontemleri-ofix-blog-001.jpg

18 yaşını doldurmuş herkese 10 Bin TL veriyor! Banka bugün duyurdu: Tek yapmanız gereken şubeye gitmek ve...- Kamu bankası olan Akbank milyonlarca insana ilaç gibi gelecek olan 10 Bin TL faizsiz kredi fırsatını aktardı. Yüzde sıfır faiz ile duyurduğu açıklamasının detayları ise belli oldu.

YÜZDE SIFIR FAİZ İLE 10 BİN TL

Akbank'ın yaptığıı açıklamaya göre yüzde 0 faiz ile 10 Bin TL faizi elde edebilmek için vatandaşların tek yapması gerekenin ister mobil olarak ister ise şubeye gelerek Akbanklı olmaları. Bu aşamada 10 Bin TL'nin ise kaç ay vadeli ve şartlarının ne olduğu ise şu şekilde aktarıldı:para-sayma-yontemleri-ofix-blog-3-001.jpg

Yapılan açıklamaya göre sıfır faizli 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacaklar için geri ödeme vadesi 12 ay olarak belirlendi. 12 ay vadeli 10 Bin TL'lik kredi için ise geri ödeme tutarı yüzde sıfır faiz olduğu için yine 10 Bin TL olacak.

12ayyy.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI VE KOŞULLARI NELER?

Bankadan yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: 10.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli %0 faizli ihtiyaç kredisi yeni müşterilere özel kampanyadır. Acil paraya mı ihtiyacınız var ama şubeye gitmek için vaktiniz mi yok? İhtiyaç kredisi için en hızlı çözüm: Akbank Direkt Kredi! HangiKredi finansal ürünlerin karşılaştırılması ve başvuruların kullanıcılar tarafından bankalara yapılması konusunda destek olur. Gösterilen faiz oranı banka tarafından iletilen bilgi olup, kredi notunuza ve sigorta kullanım durumunuza göre değişkenlik gösterebilmektedir. HangiKredi’nin bu kapsamda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yani daha önce Akbanklı olmayan ve ilk kez Akbank'a geçecek olan tüm vatandaşlar için 10 Bin TL fırsatında kredi verilecek.