200 bin TL’ye ihtiyacı olan 75 yaşına kadar tek tıkla parayı hesabına aktarabiliyor!

200 bin TL’ye ihtiyacı olan 75 yaşına kadar tek tıkla parayı hesabına aktarabiliyor!

İhtiyacı olan kişilere özel olarak harika bir kampanya duyuran CEPTETEB, 200 bin TL’ye kadar hazırlanmış olan destek kredilerinden bahsetti. İşte CEPTETEB ihtiyaç kredisi şartları…

Bankaların gerçekleştirdiği ihtiyaç kredileri kapsamında devam eden kampanyalar, artan nakit ihtiyaçlarına paralel olarak daha çok dikkat çekmeye başladı. Bu nedenle ihtiyaç kredisi çekecek vatandaşların dikkatini çeken kampanyalar düzenlemeye başlamış olan bankalar, kampanyalarını peş peşe açıklar hale geldi. Bir açıklama da Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital uzantısı olan CEPTETEB’ten bugün geldi.

Teknolojik gelişimlerin bankacılık dünyasına entegre edilmesiyle birlikte yaygın bir hal alan dijital bankacılık sistemlerinden biri olan CEPTETEB, Türkiye’de hizmet vermeye başlayan ilk dijital bankalardan biri olması nedeniyle, vatandaşların da yakından takip etmeye başladı sistemlerden biri haline dönüştü. Kampanyaları ile üzerindeki ilgiyi diri tutan CEPTETEB, bugün ihtiyaç kredisi çekecek olan kişiler için bir kampanyayı devreye soktu. İşte CEPTETEB ihtiyaç kredisi şartları…

CEPTETEB, 200 BİN TL’YE KADAR KREDİ VERİYOR

200-bin-tlye-ihtiyaci-olan-75-yasina-kadar-tek-tikla-parayi-hesabina-aktarabiliyor-2.jpg

CEPTETEB Mobil’i yükleyen kişilerin CEPTETEB Marifetli Hesap açması halinde yararlanabileceği bir ihtiyaç kredisini devreye alan CEPTETEB, tek tık ile müşterilerinin 200 bin TL’ye kadar kredi çekebileceğini duyurdu. 75 yaşına kadar herkesin yararlanabileceğini bildiren CEPTETEB, vade süresini ise 3 – 36 ay olarak açıkladı. CEPTETEB’ten gelen açıklamalarda şu ifadeler yer aldı:

“1.000 – 200.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-75 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ni aylık eşit taksitler halinde ödeyebilirsin. Üstelik CEPTETEB İhtiyaç Kredisi alabilmek için kefil ya da teminat göstermene de gerek yok.”

CEPTETEB, KREDİLERDE DÜŞÜK FAİZ KULLANIYOR

Kredilerini düşük faizle sağlayan bankalardan biri olan CEPTETEB, yeni banka müşterileri için daha da indirimli faiz kullanmaya başladı. Bu kapsamda ilk kez CEPTETEB’li olacaklara seslenen CEPTETEB, bu kişilerin yüzde 1,55’ten başlayan faizler ile kredi kullanımı yapabileceğini duyurdu. CEPTETEB’in konuya ilişkin açıklamasında ise; “Henüz TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen, sen de hemen CEPTETEB Hoş Geldin Faizli Kredi’ye başvur; yeni müşterilerimize özel %1,55'den başlayan faiz oranlarından yararlan” ifadeleri yer aldı.