3.000 TL iade duyurusu yapıldı: Akbank açıkladı, kartlarınıza yüklenecek!

3.000 TL iade duyurusu yapıldı: Akbank açıkladı, kartlarınıza yüklenecek!

Akbank internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre, 3 Bin TL iade edilecek. Söz konusu uygulama sadece bir kez olarak gerçekleştirilecek.

Bankaların yaz ayları gelirken kampanya duyuruları da başladı. Akbank tatilsepeti kampanyası duyurusunda bulundu. Buna göre, Akbank Mobil’den Akbanklı olanlar Haziran-Temmuz-Ağustos boyunca Akbank kredi kartlarıyla Tatilsepeti.com ve Restoran sektöründe yapacakları aylık 10.000 TL ve üzeri harcamalarına her ay 1.000 TL, 3 ayda toplam 3.000 TL iade kazanabilecekler.

Kampanya Koşulları

Kampanyadan "1011TATIL10" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar faydalanabilecektir.

Kampanya 22 Mayıs – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında "1011TATIL10" davet kodu ile mobilden ilk kez Akbanklı olan müşterilerimiz için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmaya hak kazanan kişiler, 22 Mayıs – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında mobilden davet kodu ile Akbank müşterisi olduktan sonra Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında, Akbank kredi kartlarıyla tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapacakları aylık toplam 10.000 TL ve üzeri alışverişleri için her ay 1.000 TL, 3 ayda toplam 3.000 TL kazanabilecektir.

Kampanya sadece tatilsepeti.com ve restoran sektöründe yapılan harcamalarda geçerlidir.

Kampanyadan sadece Axess ve Wings kredi kartlarından harcama yapan müşteriler yararlanabilir.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına "1011TATIL10" kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir.

Davet kodu ile mobilden müşteri olma sürecine başlayan kişilerin, kampanyadan yararlanabilmesi için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesini mobilden veya Şubeden tamamlanması zorunludur.

Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.

“1011TATIL10” davet koduyla mobilden Akbanklı olma sürecine başlayıp sonrasında kuryeli müşteri olma sürecini tercih ederek devam edenlerin, kampanyadan yararlanabilmek için en geç 22 Haziran 2023 tarihine kadar Akbank müşterisi olma sürecini tamamlamış olması gereklidir.

Akbank T.A.Ş. ve Tatilsepeti.com kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya koşulları ile ilgili konularda Akbank A.Ş. ve Tatilsepeti.com kayıtları esas alınacaktır.