5 şişe damacana su kazanabilmek için sadece 3 gün kaldı!

5 şişe damacana su kazanabilmek için sadece 3 gün kaldı!

Markaların müşterilerine daha avantajlı bir hizmet verebilmek adına gerçekleştirdiği kampanyalar devam ediyor. Erikli’nin kampanyasından yararlanmak için ise son 3 gün kalmış bulunuyor. İşte detaylar…

Bankalar gibi pek çok marka da müşterilerine ayrıcalıklı hizmet verebilmek adına, son dönemlerde kampanyaların peşine düştü. Devam eden kampanyalar kapsamında markaların gerçekleştirdiği avantajlı girişimler ise, vatandaşların alışverişlerinde daha ekonomik olabilmesini sağlamaya başladı. Bu kapsamda Erikli’den de bir kampanya açıklaması geldi.

Artan damacana su fiyatları, 2023 yılının en çok tartışılan konusu olmuştu. Akaryakıt maliyetleri nedeniyle suyun sürekli fiyatı artarken; yeni yılda damacana sular, marka fark etmeksizin iki kere zam aldı. Hal böyle olunca damacana markalarının da kampanyaya gitmesi kaçınılmaz oldu. Bu kapsamda son iki yıldır ara ara gerçekleştirdiği bir kampanyayı yeniden devreye alan Erikli, beş damacana su hediye edeceği kampanyasının startını verdi. İşte Erikli’nin kampanyasının detayları…

ERİKLİ, 5 DAMACANA SUYU HEDİYE EDECEK

5-sise-damacana-su-kazanabilmek-icin-sadece-3-gun-kaldi-2.jpg

Yeni bir kampanya başlatmış olan Erikli, ‘Biri Sizden Biri Bizden’ adıyla hayata geçirdiği kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Kampanyanın 04 Ocak 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında, kampanyaya katılım sağlayan su bayileri ve hizmet noktalarında geçerli olduğunun altını çizen Erikli, müşterilerine 5 damacana suyu hediye edeceğini açıkladı. Erikli, hediye edilecek olan damacana sulara ilişkin şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Kampanyadan faydalanarak üye olan müşteriler ikinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu siparişlerinde bir adet 19 litre Erikli sularını bedelsiz almaya hak kazanacaklardır.”

ERİKLİ MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR DA YARARLANABİLECEK

Kampanyadan yararlanmak isteyip de Erikli müşterisi olmayan, yani bu markaya ait herhangi bir damaca şişesi bulundurmayan kişiler için de bir açıklama yapan Erikli, iki ayrı yol önerdi. Başka markaya ait şişelerin bir kez ücretsiz olarak değiştirileceğini duyuran Erikli, bu kişilerin de kampanyaya dahil olabileceğini bildirdi. Elinde herhangi bir damacana şişesi olmayanları da kampanyaya dahil edecek olan Erikli, bu yeni müşterilerinden ise, bir defaya mahsus olmak üzere 30 TL damacana depozito bedeli alacağını ifade etti. Müşterilerinin kampanya kapsamındaki bu haklarını kullanmak için belirlenen en son tarihin 30 Nisan 2023 olduğunu hatırlatan Erikli, ticari müşterilerinin kampanya kapsamı dışında olduğunu vurguladı.