50 Milyar TL bağış yapan 'Yeni Çamoluk Otomotiv'den açıklama geldi!

50 Milyar TL bağış yapan 'Yeni Çamoluk Otomotiv'den açıklama geldi!

Dün 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası ile depremzedelere bağış toplanması için tüm televizyonlarda ve radyolarda orta yayın yapılırken adı çok bilinmeyen bir otomobil firması olan Yeni Çamoluk Otomotiv'den 50 milyar TL bağış gönderildi.

Türkiye'de dün tüm ana akım medyada aynı anda saatler süren bir yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyada ekranlarda sıkça gördüğümüz, oyuncu, haber spikerleri ve din görevlileri vardı. AFAD ve Kızılay için toplam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL toplandı!

1587941-turkiye-tek-yurek-ortak-yayini-deprem-ortak-yayininda-ne-kadar-yardim-toplandi-63ed11d4a7cb6-1-001.png

50 Milyar TL bağış yapan 'Yeni Çamoluk Otomotiv'den açıklama geldi!- Bu yıkıcı asrın felaketinin 10'uncu gününde yani dün akşam saatlerinde televizyonda tüm kanallarda ortak yayın yapıldı. 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası ile başlatılan kampanyada AFAD ve Kızılay için depremzedelere verilmesi için bağış toplandı. Toplanan bağış kampanyasında en dikkat çeken isim ise Yeni Çamoluk Otomotiv oldu.

fpca3swxeagbya9-001.jpg

T.C. Merkez Bankası bile bağış olarak 30 Milyar TL gönderileceğini belirtmişken bu adı bile çok bilinmeyen otomotiv firması Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 63ebf0b94e3fe0055cbf7cd9.webp​​​​​​​

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras yayına bağlanarak yaptığı bağışı duyurmuştu.

ACUN ILICALI 'YANLIŞ ANLAŞILMA VAR' DİYEREK DUYURDU

Sosyal medyanın ve Türkiye'nin gündemine oturan Hamit Duras ile ilgili olarak bir yanlış anlaşılma olduğunu belirten Acun Ilıcalı açıklama yaparak yanlış anlaşılmayı şu şekilde açıkladı, Ilıcalı, 'Biraz önce bir bağlantıda bir vatandaşımız 50 milyar TL demiş. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Bu tarz yayınlarda öyle dil sürçmeleri olur" şeklinde konuştu.