70 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı karşılanabiliyor! Üç ay ödeme yok

70 bin TL’ye kadar nakit ihtiyacı karşılanabiliyor! Üç ay ödeme yok

Bankaların kampanyaları devam ediyor. Özellikle ihtiyaç kredilerinde önemli kampanyalar düzenleyen bankalar mart ayı faiz oranlarını duyurmuş bulunuyor. İşte tüm detaylar…

Bankaların devam eden kampanyaları kapsamında vatandaşın ilgisi, artan yaşam pahalılığı da göz önüne alındığında, kredilere doğru kaymaya başladı. Bu nedenle bankalar kampanyalarını her geçen gün daha da cazip hale getirmeye başlamışken; özellikle düşük faiz kadar, kolay geri ödemeye de odaklanır hale geldi. Daha avantajlı kredi çekmek isteyen vatandaşlar ise, bu alandaki kampanyaları takip etmeye başladı.

Kredi alanındaki kampanyaları yakın markajına almış olan vatandaşlar, hangi bankada hangi kampanyanın olduğunu daha sıkı takip etmeye başladı. Gerçekleştirdiği kampanyalar ile son zamanlarda öne çıkan bankalardan biri olan Aktif Bank ise, kredi kampanyalarına bir yenisini ekledi. Dijital uzantısı olan N Kolay aracılığıyla anında kredi veren Aktif Bank, şartlarını duyurdu. İşte Aktif Bank ihtiyaç kredisi şartları…

AKTİF BANK’TA GERİ ÖDEMELER ERTELENEBİLİYOR

70-bin-tlye-kadar-nakit-ihtiyaci-karsilanabiliyor-uc-ay-odeme-yok.jpg

Kolay kredi sağlaması nedeniyle son zamanlarda her zamankinden daha çok ilgi görmeye başlamış olan Aktif Bank, gerçekleştirdiği kredi kampanyaları kapsamında 36 aya varan ihtiyaç kredileri sunmaya başladığını açıkladı. Vade oranı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kararınca, kredi limit tutarına göre belirlemek zorunda olan Aktif Bank, kredi limiti 50 bin TL’ye kadar olanların 36 ay; kredi limiti 50 bin TL ile 100 bin TL arasında olanların 24 ay; kredi limiti 100 bin TL arasında olanların ise azami 12 ay vadeden yararlanabileceğini belirtti. Aktif Bank, yaptığı açıklamada; “N Kolay'da 70.000 TL'ye kadar kredinizi 5 dakikada alırsınız! Üstelik size özel faizlerle kullandığınız krediniz şubeye gitmeden, hafta sonu olsa bile anında hesabınıza geçer” ifadelerini kullanarak, geri ödemelerin ertelenebileceğini de açıklaması oldu.

AKTİF BANK’TA FAİZLER DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Kolay onay gibi kolay geri ödeme de sunan ve ödemeleri üç aya kadar ertelemeye olanak tanıyan Aktif Bank, kredi faiz oranlarını da her ay biraz daha düşürmeye başladı. Mart ayında daha indirimli faiz oranlarından hizmet veren Aktif Bank, bu ay itibariyle ihtiyaç kredilerinde yüzde 2,69’dan başlayan faizler ile kredi sağlayacağını duyurdu. Bu oran Aktif Bank’ın dijital uzantısı N Kolay’da daha da düşük olabiliyor.