Acil nakde ihtiyacı olanlar buraya! Halkbank düşük faiz oranı ile 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Acil nakde ihtiyacı olanlar buraya! Halkbank düşük faiz oranı ile 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Halkbank düşük faiz oranı fırsatıyla 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunmaktadır.

Acil nakde ihtiyacı olanlar buraya! Halkbank düşük faiz oranı ile 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor: Acil nakde ihtiyacı olan vatandaşlar buraya. Halkbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisinin detaylarını açıkladı. Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam geldi.

Vatandaşların bu zamlar karşısında alım güçleri iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca çeşitli ihtiyaçlar için nakit ihtiyacı arttı. Bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendiren vatandaşlar kendi bütçelerine en uygun olan krediyi araştırmaya devam ediyorlar. Halkbank sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Peki Halkbank faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte Halkbank ihtiyaç kredisi detayları..

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Halkbank sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi fırsatında yüzde 1,94 faiz oranı ile vade süresi 12, 24 ve 36 ay olarak değişen kredi imkanı sunmaktadır. Buna göre kredi ödemenizi ise aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak yapabileceksiniz.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

whatsapp-image-2023-02-03-at-23-34-49.jpeg

Halkbank sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi için örnek ödeme tablosunu yukarıdaki gibi oluşturmuştur. Buna göre 50 bin TL'lik kredi için 36 ay vade 1,94 faiz oranı fırsatı sunulmaktadır. 100 bin TL'lik kredi için ise 24 ay vade fırsatı sunulmaktadır. 200 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır.