İkinci el araç alacaklar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranı ile 400 bin TL taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç alacaklar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranı ile 400 bin TL taşıt kredisi veriyor

İkinci el araç satın almak isteyenlere güzel haber geldi. Ziraat Bankası düşük faiz oranı ve uzun vade fırsatı ile 400 bin TL taşıt kredisi veriyor.

İkinci el araç alacaklar dikkat! Ziraat Bankası düşük faiz oranı ile 400 bin TL taşıt kredisi veriyor: Son dönemlerde sıfır otomobillere neredeyse her ay gelen zamlar karşısında ikinci el araçlara yönelen vatandaşlar araç almak için bankaların sunmuş oldukları kredi fırsatlarının araştırmaya devam ediyor.

Ziraat Bankası'nın internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kredi fırsatına göre düşük faiz oranı ile 400 bin TL'ye kadar taşıt kredisi fırsatı sunuluyor. Peki ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredisi detayları neler? Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİ DETAYLARI

Ziraat Bankası sıfır ve ikinci el araçlar için taşıt kredisi fırsatı sunuyor. Sıfır araçlar ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullanılabilen bu taşıt kredisinin detayları ise bankanın internet sitesi üzerinden açıklandı. 48 ay vade imkanı bulunan bu kredinin detayları haberimizin devamında yer alıyor..

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu bu kredi ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi şartı ile hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilmektedir.

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

whatsapp-image-2023-02-03-at-22-52-36.jpeg

Örnek kredi hesaplama tablosunda görüldüğü gibi 400 bin TL'lik taşıt kredisi için uygulanan faiz oranı yüzde 1,59'dur. Vade süresi ise 48 aydır. Hesaplanan taksit tutarı ise 13.007,59 TL olarak açıklanmıştır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

Başvuru için gerekli belgeler şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,
  • Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,
  • Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,
  • Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi ve şube tarafından gerekli görülen yerlerde istenecek olan bazı belgeler.