Acil paraya ihtiyacı olana ONB'den hamle: 10 Bin TL'yi hemen hesabınıza yatırıyor aylık sadece 445 TL ödeyeceksiniz

Acil paraya ihtiyacı olana ONB'den hamle: 10 Bin TL'yi hemen hesabınıza yatırıyor aylık sadece 445 TL ödeyeceksiniz

Acil paraya ihtiyacı olanlar ve kredi borcunu kapatmak, alışveriş borçların ödemek isteyenlere QNB Finansbank'tan önemli bir fırsat geldi.

Son dönemde TÜİK verilerinin de ortaya koymuş olduğu istatistiklere bakıldığında her 3 kişiden neredeyse 1'inin borçlu olduğu günümüzde acil paraya ihtiyacı olanlar için kredi arayışı başladı.

12224860-728xauto-002.webp

Acil paraya ihtiyacı olana ONB'den hamle: 10 Bin TL'yi hemen hesabınıza yatırıyor aylık sadece 445 TL ödeyeceksiniz- Türkiye'deki dev ekonomi hacmi ile adından söz ettiren özel banka QNB Finansbank müşterilerine önemli fırsatını duyurdu. Borcu olan müşterilerine özel sunulan borç transfer kredisinin esnek ve uygun geri ödeme koşullarından yararlanabilirsiniz.

QNB tarafından karşı bankalara da ücretsiz EFT imkanı sağlanmaktadır. Diğer bankalardaki ihtiyaç kredisi ya da kredi kartı borçlarınızı “Borç Transferi Kredisi” ile QNB Finansbank’a transfer etme fırsatınız bulunuyor.

Diğer bankalardaki ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borcunuz için de kısmi ödeme yapılabileceği açıklanmıştır. Şube ekranındaki tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamayacağı da belirtilmiştir.

Diğer bankalara yapılacak olan EFT işlemlerinin bir sonraki iş gününde karşı bankaya ulaştığı da açıklanmıştır. Konut Kredisi, Ek Hesap ve Finansbank’taki borçlarınızın borç transferi kredi kapsamında değerlendirilmemektedir.648154fd4f018179d20561b8-001.webp​​​​​​​

Kredi kartı borcun transferlerinde ek bir işlem yapılmayacağı fakat kredi borçlarındaki transferlerde müşterinin mutlaka diğer banka ile iletişime geçip bilgilendirme yapması gerekir.

QNB Finansbank örnek ödeme tablosu şu şekildedir:

Kredi tutarı: 10 bin TL

Kredi vadesi: 36 ay

Aylık faiz oranı: yüzde 2,25

Aylık taksit tutarı: 445.31 TL

Bankanın yeni müşterilerine özel sunduğu faiz oranıdır ve müşteri özelinde bu oran değişebilir. Detaylı bilgi almak için QNB Finansbank resmi internet adresine göz atabilir veya QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

QNB Finansbank borç transferi kredisi ön başvuru için banka şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Ön başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda istediğiniz QNB Finansbank Şubesi üzerinden kesin kredi başvurusu yapabilirsiniz.

QNB Finansbank şubelerine başvuru yaparken sizden istenilen belgeler şunlardır:

  • Kimlik belgesi (nüfus cüzdanı ya da noter tasdikli sureti)
  • Adres Kayıt Sistemi’ndeki adresinizin güncel olması durumunda son 3 ay içerisinde düzenlenmiş sabit telefon, doğalgaz, elektrik, su ya da cep telefonu faturası,
  • Gelir belgesi (Gelir belgesiz ön onay alınmaması halinde)