Acun Ilıcalı'dan Ayça Çağla Altunkaya itirafı! İlk buluşmada yalnız değillermiş

Acun Ilıcalı'dan Ayça Çağla Altunkaya itirafı! İlk buluşmada yalnız değillermiş

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk buluşmalarına ilişkin yıllar sonra dikkat çeken ayrıntılar paylaştı.

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk buluşmalarına ilişkin yıllar sonra dikkat çeken ayrıntılar paylaştı. Berfu Yenenler'in programına konuk olan ünlü televizyoncu, ilk görüşmelerinin romantik bir yemek olmadığını ve arkadaşlarının da buluşmaya katıldığını anlattı. Ilıcalı'nın “6 kişiden de onay aldı” sözleri dikkat çekti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 4 Eylül 2024'te evlendiği Ayça Çağla Altunkaya ile ilk kez nasıl buluştuklarını anlattı. Berfu Yenenler'in YouTube'da yayımlanan Talk Show Perileri programına katılan Ilıcalı, eşiyle ilişkisinin başlangıcına ilişkin daha önce paylaşmadığı ayrıntılardan söz etti.

İlk buluşmalarının baş başa ve romantik bir organizasyon olmadığını belirten Ilıcalı, arkadaşlarıyla planladığı yemeğe o dönem mesajlaştığı Altunkaya'nın da katıldığını söyledi. Ünlü televizyoncu, arkadaşlarının Altunkaya hakkındaki ilk izlenimlerini de esprili bir ifadeyle anlattı.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya'nın ilk buluşması

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk buluşmalarının üç haftalık bir seyahatin ardından gerçekleştiğini açıkladı.

Seyahat dönüşünde Eser Yenenler ve arkadaşlarıyla bir restoranda yemek yemek üzere sözleştiklerini anlatan Ilıcalı, o dönemde Altunkaya ile mesajlaştıklarını belirtti.

Henüz birbirlerini yakından tanımadıkları dönemde gerçekleşen ilk görüşme, arkadaş grubunun da bulunduğu bir yemek sırasında yaşandı.

Ilıcalı, buluşmanın önceden hazırlanmış özel bir romantik organizasyon olmadığını ifade etti.

İlk buluşmada Eser Yenenler de vardı

Ünlü televizyoncunun anlattıklarına göre ilk buluşma, Eser Yenenler ve arkadaşlarının da katıldığı bir restoranda gerçekleşti.

Ilıcalı, üç haftalık seyahatinden döndükten sonra arkadaşlarıyla yemek planı yaptıklarını, Ayça Çağla Altunkaya'nın da bu buluşmaya katıldığını söyledi.

“Romantik bir organizasyon değildi. Biraz tanışma gibiydi.”

Bu sözlerle ilk görüşmelerini anlatan Ilıcalı, buluşmanın doğal bir ortamda gerçekleştiğini belirtti.

Acun Ilıcalı'nın “6 kişiden de onay aldı” sözleri

Acun Ilıcalı'nın programda anlattığı ilk buluşma hikâyesinin en dikkat çeken bölümü, arkadaşlarının Ayça Çağla Altunkaya hakkındaki izlenimleri oldu.

İlk görüşmenin keyifli geçtiğini belirten Ilıcalı, masadaki arkadaşlarının Altunkaya'yı beğendiğini esprili bir ifadeyle dile getirdi.

“Ama güzel oldu, 6 kişiden de onay aldı oradan.”

Ilıcalı'nın bu sözleri, eşiyle ilk buluşmalarında arkadaşlarının da bulunduğunu ve tanışmanın olumlu geçtiğini anlatan bir ayrıntı olarak öne çıktı.

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya 2024 yılında evlendi

Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya, ilişkilerinin ardından 4 Eylül 2024 tarihinde evlendi.

Ünlü televizyoncu, Berfu Yenenler'in programında yaptığı açıklamalarla evliliklerinden önceki ilk buluşmalarının nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Ilıcalı'nın aktardığına göre ikilinin ilk görüşmesi, baş başa planlanan romantik bir akşam yerine arkadaşlarla birlikte geçirilen bir yemekte yaşandı. Altunkaya'nın bu buluşmada arkadaş grubundan olumlu izlenim alması ise Ilıcalı'nın yıllar sonra anlattığı anılar arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı ilk buluşma hikâyesini hangi programda anlattı?

Acun Ilıcalı, eşi Ayça Çağla Altunkaya ile ilk buluşmasına ilişkin açıklamalarını Berfu Yenenler'in YouTube'da yayımlanan Talk Show Perileri programında yaptı.

Programda üç haftalık seyahatinden dönüşünü, Eser Yenenler ve arkadaşlarıyla buluşma planını ve Altunkaya'nın yemeğe katılmasını anlatan Ilıcalı, ilk görüşmelerinin beklenenden farklı bir ortamda gerçekleştiğini söyledi.