Ah Belinda Filmi Tekrar Beyaz Perdede! Neslihan Atagül Fragman İle Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Ah Belinda Filmi Tekrar Beyaz Perdede! Neslihan Atagül Fragman İle Gündeme Bomba Gibi Düştü!

1986 yapımı bir film olan Ah Belinda, Atıf Yılmaz tarafından yönetilmiş ve başrollerinde ise, Müjde Ar rol almıştır. Fantezi komedi tarzında olan Ah Belinda filmi, 37 yılın ardından tekrar çekiliyor.

Yönetmenliğinin Atıf Yılmaz’a, başrolünün ise, Müjde Ar’a ait olduğu 1986 yapımı Ah Belinda filmi 37 yılın ardından tekrar çekiliyor ve beyaz perdeye yansıtılıyor. Yeni versiyonunda başrollerinde Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu rol alıyor.

Fantezi komedi alanına ait olan Ah Belinda filmine ait fragman izleyici ile paylaşıldı. Fragmanda, dizinin başrol oyuncusu olan Neslihan Atagül'ün duş sahnesi gündeme geldi. Fragmanın yayınlanmasının ardından sosyal medyada çok konuşulan isimler arasına giren Neslihan Atagül, Ah Belinda filmi ile 7 Nisan’da sevenlerin karşısına çıkmayı bekliyor. Filmde Neslihan Atagül’e, Serkan Çayoğlu eşlik ediyor.

FİLM 7 NİSAN’DA VİZYONDA

16715042-728xauto.webp

Ah Belinda filmin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra; Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam’da yer alıyor. 1986 yılındaki Ah Belinda filminin modern bir uyarlaması olan yeni versiyonda, Belinda isimli yeni çıkacak bir şampuan için reklamda oynayan genç oyuncu Dilara’nın yaşadıkları konu ediliyor.

ÜÇ KATEGORİSDE ÖDÜL

1986 yapımı Ah Belinda filmi, Atıf Yılmaz tarafından yönetilmiş ve Müjde Ar ise, filmin başrolünü üstlenmişti. Ah Belinda filmi, 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi film, en iyi yönetmen ve en iyi kadın oyuncu olmak üzere üç kategoride aday gösterilmiş ve aday gösterildiği üç kategoride de Altın Portakal Film Festivali’nde ödülün sahibi olmuştu. 37 yıl önce Müjde Ar’ın başrolünü oynadığı film bu kez, Neslihan Atagül’ün üstün performansı ile seyirci karşına çıkmaya hazırlanıyor.