AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Esenyurt'ta ziyaretlerde bulundu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Esenyurt'ta ziyaretlerde bulundu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Kabaktepe ilk olarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kabaktepe ilk olarak AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kabaktepe’yi İlçe Başkanı Harun Özer, partinin ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleri karşıladı. İlçe başkanlığında 1 saat kalan Kabaktepe, burada partililere hitap etti. Kabaktepe daha sonra eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret etti.

Kabaktepe, daha sonra 22 Şubat 2021’de TEM bağlantı yolu Haramidere mevkisinde yola çıkan köpeğini kurtarmak isterken bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Kerim Doğan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kabaktepe, baba Asım Doğan'a başsağlığı diledi.

Kabaktepe, ardından 13 Temmuz 2021'de Pence-Kaplan operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan ve daha sonra hastanede şehit düşen Hava Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci'nin (27) Esenyurt Osmangazi Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

Kabaktepe, ilçedeki son ziyaretini ise eski Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye yaptı.

Ziyaretlerin sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Kabaktepe, il kongresinden sonra ilk ilçe ziyaretini Esenyurt’a yaptığı söyledi.

Esenyurt ziyaretinin önemli anlamlar içerdiğini belirten Kabaktepe, şunları kaydetti:

"Kongremizden sonra ilk olarak Esenyurt’u ziyaret etmemiz iki anlam ifade eriyor. Birincisi Esenyurt’un İstanbul AK Parti İl teşkilatımız açısından değerini, kıymetini, önemini ifade ediyor. Eseyurt’un Esenyurtlular'ımızın bizim açımızdan gönlümüzde, kalbimizde, aklımızda nereye oturduğunun değeri ifade ediyor. İkincisi de Esenyurt sadece İstanbul'umuzun değil, Türkiye'mizin en büyük ilçesi. Dolayısıyla Türkiye'de en büyük sessiz devrimi yapmış, en büyük ekonomik yatırımları yapmış, en büyük siyasi ve sosyal dönüşümleri yapmış AK Parti’nin 2024 seçimlerinde de Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Esenyurt’u tekrar alacağının altını çizmek için ilk ziyaretimizi buraya yaptık. 2024’te yine bu salonda daha büyük bir kalabalıkla AK Parti'mizin Esenyurt zaferini kutlayacağız. “

Kabaktepe, kongreden sonra çok büyük bir heyecan ve aşkla göreve başladıklarını ifade ederek, "Esenyurt’a gelip gördüm ki bizim aşkımız, bizim heyecanımız Esenyurt’un gerisinde kalmış. Onun için hem Esenyurt teşkilatımıza, Esenyurt kadın ve gençlik kollarımıza, Esenyurtlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kabaktepe'ye, ziyaretleri sırasında AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

İŞTE ZİYARETTEN KARELER

kabaktepe-esenyurt-1.jpg

kabaktepe-esenyurt-2.jpg

kabaktepe-esenyur-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı