Akbank müşterilerine yüzde 40 mevduat faizi! Detaylar açıklandı

Akbank müşterilerine yüzde 40 mevduat faizi! Detaylar açıklandı

Akbank resmi internet sitesi üzerinden TL vadeli mevduat faiz oranını açıkladı. Akbank açıkladığı faiz oranını tüm kamuoyuna duyurdu. Akbank mobil üzerinden ilk defa Akbank’lı olan kişiler %40 mevduat faizi alabilecekler.

Akbank çeşitli kampanyaları ile müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Akbank resmi internet sitesi üzerinden vadeli mevduat faiz oranını açıkladı. Vadeli mevduat faizleri girilen haziran ayı içerisinde çok fazla merak konusu oldu. Birçok kişi tarafından açıklanması beklenen mevduat faiz oranlarına Akbank’tan bir açıklama geldi. Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk defa müşterisi olan kişilere %40 oranında vadeli mevduat oranlarını açıkladı. Bu açıklama üzerine detayları merak edilmeye başlandı. İşte tüm detaylar…

%40 vadeli mevduat faiz

Akbank resmi internet sitesi üzerinden vadeli mevduat faiz oranını açıkladı. Herkes tarafından merak edilen vadeli mevduat faiz oranlarına Akbank’tan açıklama geldi. Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan kişilere özel, dijital kanallar üzerinden yeni oluşturacakları 32 ile 35 gün vadedeki 10.000.000 TL’ye kadar olacak mevduat hesaplarına yüksek faiz oranları kazanacaklar. Akbank müşterisi olunmasının üzerinden 90 gün içinde Akbank Mobil veya Akbank İnternet üzerinden 10.000 TL - 10.000.000 TL tutar aralığında ki ve 32-35 gün vade aralığındaki faiz oranı %40 olarak belirlendi.

Kampanya hakkında Akbank internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalarında ''Kampanya faizinden yararlanılabilmesi için müşterinin, vadeli mevduat ürünlerinin toplam tutarı kontrol edilecek. Kampanyadan hiç vadeli mevduatı olmayan ya da vadeli mevduat ürünlerinin toplam tutarı 10.000 TL'nin altında olan müşterilerimiz faydalanabilecekler. Bu ürünler;

  • Standart Vadeli Mevduat,
  • WinWin Hesap,
  • Serbest Hesap,
  • Nar Vadeli Mevduat,
  • Birikim Hesapları ve
  • Ara Dönem Ödemeli Hesaptır.'' Açıklamaları yapıldı.

Akbank’ta kampanya bitmiyor

Akbank mobil şube üzerinden ilk defa müşterisi olan kişilere özel %40 oranında vadeli mevduat faiz oranını açıkladı. Akbank bunların yanı sıra kampanyalarına dur durak vermiyor. Çeşitli ihtiyaç kredileri, konut ve taşıt kredi kampanyaları ile de müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Detaylı bilgi için Akbank resmi sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.