Akbank’tan Dev Promosyon Kampanyası! Emekli Maaşınızı Akbank’a Taşıyın 8.500 TL Promosyonu Hemen Alın!

Akbank’tan Dev Promosyon Kampanyası! Emekli Maaşınızı Akbank’a Taşıyın 8.500 TL Promosyonu Hemen Alın!

Bankalar arasındaki promosyon çekişmeleri devam ediyor. Milyonlarca kişinin de EYT düzenlemesi ile emekli olmasının ardından bankalar, promosyon ödemelerini arttırmaya devam ediyor. Ek kampanyalar da bankalar tarafından duyurulmaya devam ediyor.

Bankalar tarafından açıklanan kampanyalar, emekli maaşını taşıyan müşterilere özel olarak duyurulmaktadır. Kabul edilen EYT düzenlemesinden sonra iki milyondan fazla kişi daha emekli olacak. Bu durumda bankalar emekli müşteri portföylerini genişletmek için promosyon kampanyaları yapmaya devam ediyor.

Akbank tarafından yapılan yeni kampanyada, emekli maaşını Akbank’tan alacak kişilere 8.500 TL’ye varan ödemeler yapılacağı açıklandı. Aynı zamanda Akbank EYT kredisi kullanacak müşterilerine de yüzde 1,78 oranından başlayan faizlerle kredi imkanı sunacağını da açıkladı. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan vatandaşlar, banka tarafından açıklanan ve 8.500 TL’ye varan promosyonlardan yararlanabilecek.

HEM PROMOSYON HEM KREDİ

akbank-aninda-kredi-nedir.jpg

Akbank, SGK prim borcunu ödemek için Akbank EYT kredisi kullanılacak müşterilerini de bir kampanya hazırladığını duyurdu. Akbank sadece emekli promosyonları için değil aynı zamanda, EYT kapsamında emekli olabilmek için SGK prim borcunu ödeyecek kişiler içinde yeni kampanyalar düzenledi. Bu kampanya kapsamında SGK prim borcunu ödemek için Akbank EYT kredisi kullanacak müşterilerine yüzde 1,78’den başlayan faiz oranları ile kredi imkanı sağlayacak. Emekli maaşını Akbank’tan alanlara ise, 8.500 TL’ye varan ödemeler yapılacak.

1.500 TL CHIP PARA HEDİYE

Akbank emekli maaşını taşıyanlara 7 bin TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sunarken aynı zamanda, ilk kez Axess ya da Wings karta sahip olacak SGK emekli müşterilerine ise, her ay 1.000 TL harcama sözüne ek 1.500 TL chip para hediye edeceğini açıkladı. Akbank'ın emekliler için sonra promosyonda aylık net geliri 3.499 TL’ye kadar olan SGK emeklilerine 3.000 TL promosyon ve 1.200 TL ek promosyon, 3.500 TL ile 7.499 TL arasında net gelire, 3.500 TL promosyon ve 1.350 TL ek promosyon, 7.500 TL ve 9.999 TL arasında aylık geliri olanlara 4.500 TL promosyon ve 1.750 TL ek promosyon ile aylık net geliri 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise, 5.000 TL promosyon ile 2.000 TL ek promosyon vereceğini açıkladı.