Akbank'tan emeklilere 7 bin 500 TL ödeme!

Akbank'tan emeklilere 7 bin 500 TL ödeme!

Emekli promosyon yarışlarında Akbank tüm bankaları geride bıraktı. Geçtiğimiz ay içerisinde bankaların yayınladıkları emekli promosyonları ile bünyelerindeki emekli müşterilerini arttırma çabaları devam ediyor.

Akbank yaptığı son açıklama ile emekli maaşı sahiplerini sevindirdi. Bankaların peşi sıra yaptığı emekli maaşı promosyon duyurularına bir yenisi de Akbank tarafından eklendi. Yayımlanan habere göre ise Akbank yaptığı emekli maaşı promosyonları ile emekli maaşı sahiplerini sevindirirken promosyon miktarları ile diğer bankaları geride bıraktı. İşte haberin detayları…

Akbank’tan emekli maaşı promosyonları

Akbank açıkladığı son emekli maaşı promosyon rakamları ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde bünyelerindeki emekli sayılarını arttırmaya çalışan bu sebeple de emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emekli vatandaşlara çeşitli promosyonlar ile avantajlar sunuyordu. Sunulan bu avantajlara Akbank bir yenisini ekledi.

Yaptığı son açıklama ile emekli maaşını kendi bankasına taşıyan ve 3 yıl kendisinde bulundurma sözünü veren vatandaşların emekli maaşlarına ek promosyon miktarlarının ekleneceğini duyurdu. Yaptığı bu kampanya ile birçok emekliyi kendi bünyesine çekmek için güzel bir adım attı. Peki Akbank’ın açıkladığı bu emekli maaş promosyonları ne kadar?

Akbank emekli maaş promosyon miktarları

Akbank’ın yayımladığı son haberde emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl Akbank üzerinden çekme sözünü veren vatandaşlara 7.500 TL’ye kadar promosyon vereceğini duyurmuştu. Yaptığı bu açıklama ile Akbank emekli vatandaşları sevindirirken açıklamalarında Akbank maaş miktarlarına göre promosyon ücretlerini de açıkladı. Akbank promosyon ücretlerini

  • 0 – 3.499 TL maaşa sahip olan emeklilere 4.200 TL
  • 3.500 TL – 7.499 TL maaşa sahip olan emeklilere 4.850 TL
  • 7.500 TL – 9.999 TL maaşa sahip olan emeklilere 6.250 TL
  • 10.000 TL ve üzeri maaşa sahip olan emeklilere 7.000 TL olarak açıkladı.

Akbank ayrıca emekli maaşını Akbank’a taşımak isteyen vatandaşlara başvuru yapmaları için şubelere kadar gerek olmadığını da duyurdu. Akbank üzerinden emekli maaşını almak isteyenler Akbank mobil, internet şubeleri ve müşteri hizmetleri vasıtası ile kolaylıkla Akbank müşterisi olabilirler.