Altın madalyayı kazandı! Fotoğrafı sansürlendi! Mustafa Sandal ise duruma tepki gösterdi!

Altın madalyayı kazandı! Fotoğrafı sansürlendi! Mustafa Sandal ise duruma tepki gösterdi!

Milli atletimiz Tuğba Danışmaz, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar üç adım atlamada Türkiye rekoru kırarak altın madalyayı kazandı. Milli atletimiz paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı ise, Danışman’ın belden aşağısını sansürledi.

Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar üç adım atlamada Türkiye rekoru kırarak altın madalyayı kazanan milli atletimiz Tuğba Danışman, ülkemizi gururlandırdı. Tuğba Danışman’ın fotoğrafını paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı, milli atletimizin belden aşağısına sansür uyguladı ve bu duruma şarkıcı Mustafa Sandal tepki gösterdi.

Böyle bir dönemde elde ettiği başarı için çok mutlu olduğunu ifade eden Tuğba Danışman açıklamalarında şu cümlelere yer verdi; ‘’Yarışa çok az bir zaman kala depremler oldu. İnsan tam vazgeçmenin eşiğine gelir ya çünkü, bir anlamı yoktur yaptığın şeyin artık. İşte tam böyle bir zamanda sahaya depremzedeler için çıktım. Madalya mı beni destekleyen depremzedelere, bütün Türk halkına armağan ediyorum.’’

‘ŞAMPİYONLUĞU KABUL ETMİYORUM’

640xauto.webp

Milli atletizm kazandığı altın madalyanın ardından ‘Sabri Amca’ isimli bir hesap paylaşımında tepki çeken sözlere yer verdi. İlgili hesap tarafından yapılan paylaşımda şu cümleler yer aldı; ‘’İster yobaz deyin ister gerici deyin dinci deyin. Ben bu şekilde kazanılan şampiyonluğu da kabul etmiyorum. Şimdi çağdaşları diyecek tesettürle mi katılsın? ya kardeşim her şeyin bir adabı var kilotla böyle olmaz.’’ Paylaşımda yer alan ‘kilot’ ifadesi de sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

‘BİLETİN BENDEN’

Sevilen şarkıcı Mustafa Sandal ise, yapılan bu paylaşımın üzerine ilgili hesaba şu cevabı verdi; ‘’Avrupa Şampiyonu sporcumuz Tuğba Danışman’a uygulanan sansürü ve bu yakışıksız sözleri kınıyorum! Sen yaşamayı tercih ettin ülkeyi seç, biletin benden, söz! Ama orası burası değil! Tuğba danışman gururumuz, yüz akımızdır.’’