Altın o tarihte sert düşüş yaşayacak! İslam Memiş tarih vererek “son alım fırsatı” dedi!

Altın o tarihte sert düşüş yaşayacak! İslam Memiş tarih vererek “son alım fırsatı” dedi!

Son dönemlerde rekor üstüne rekor kıran Gram altın bu sabah saatlerinde 1.500 TL'ye daha bir yaklaştı. Altın alım satımı yapanlar, altın borcu bulunanlar, düğün yapacaklar piyasaları yakından takip ediyor.

10 Haziran sabahı Gram altın 1.473,63 TL seviyesinden işlem görüyor. Altındaki yükseliş Gram ve çeyrekte her geçen gün artarken Ons’ta sabit kaldı. Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 2.402,00 TL seviyesinden işlem görüyor. Ons altın büyük zirveye adım adım 1.961,66 TL seviyesinden işlem görmeyi sürdürüyor.

10 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ GRAM, ÇEYREK VE ONS’TA SON DURUM!

10 Haziran Cumartesi günü Gram altın alış fiyatı 1.473,63 TL. Gram altın satış fiyatı 1.474,08 TL.

Aynı saatlerde Çeyrek altın alış fiyatı 2.402,00 TL. Çeyrek altın satış fiyatı 2.460,00 TL.

10 Haziran sabahı Ons altın alış fiyatı 1.960,66 dolar. Ons altın satış fiyatı 1.961,25 dolar

DÜŞÜŞ YAŞANACAK!

Altındaki bu yükseliş analistler tarafından yakından takip ediliyor. Para ve altın piyasaları uzmanı olan İslam Memiş önümüzdeki dönemi işaret ederek “Düşüş yaşanacak” ifadesini kullandı. Yaptığı sert açıklamalar sonrası uyarılarda geldi. “Baskılanan bir kur vardı ve serbest bırakıldı” diyerek önemli mesajlarda bulundu.

O TARİHTE DOLARDA ALTINDA DÜŞECEK!

altin-o-tarihte-sert-dusus-yasayacak-islam-memis-tarih-vererek-son-alim-firsati-dedi.png

İslam Memiş'e göre Temmuz ayından itibaren döviz kurunda yükseliş eylemi sürecek. Ancak Haziran ayı sonuna kadar düşüşler meydana gelecek. Özellikle yatırımcılar bu dönemde hangi an alım yapılmalıdır? sorusunun yöneltiyor. İslam Memiş'e göre Haziran ayı sonu alım yapmak için yeni bir fırsat olarak değerlendirilebilir. “Sağlıklı yükselişlerde sağlıklı düşüşler yaşanmalıdır” diyen Memiş “Dolar 22 TL seviyesinin altına gerileyebilir” diyerek dikkat çekici bir durumda bulundu.

“YENİ REKORLAR BEKLİYORUM”

Döviz ticareti yapanlar alım satım sürecini fırsat olarak değerlendirebilir. Temmuz ayından itibaren ise İslam Memiş'e göre dolar kuru 24 TL'den başlayacak ve 26 TL bandına kadar yükselebilecek. Gram altın için “Yeni rekorlar bekliyorum” diyen Memiş:

“Bu yıl 1.550 TL beklentimiz var. Seçim öncesi 1.516 TL görüldü. Bu yıl içinde yukarı yönlü bir kırılım sağlanabilir. Kurun önü açıldı. 1.600’lü rakamlar bizim için sürpriz olmamalıdır” diyerek fikirlerini paylaştı.