Ankara'nın Firari Uyuşturucu Baronu Alışveriş Merkezinde Yakalandı

Ankara'nın Firari Uyuşturucu Baronu Alışveriş Merkezinde Yakalandı

Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı cezaevi firarisi Kadir İnan ve beraberindeki 4 kişi, İzmir'de alışveriş merkezinde gözaltına alındı ve başkente getirildi

Organize suç örgütü elebaşı ve  Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olduğu tespit edilen cezaevi firarisi Kadir İnan ve beraberindeki 4 kişi,  Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince  İzmir'de gözaltına alındı ve başkente getirildi.

 

14 AYRI SUÇTAN ARANAN CEZAEVİ FİRARİSİ

 

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre,  Ankara'da gerçekleştirilen birçok uyuşturucu kaçakçılığı ve silahlı olayın faili olduğu tespit edilen, 14 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi İnan'ın yasa dışı yollarla  Türkiye'ye geldiğini tespit eden Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, suç örgütü elebaşı ve beraberindekileri takibe aldı.

 

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE GÖZALTINA ALINDI

 

Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  İzmir'de bir süre takip edilen Kadir İnan ve beraberindeki 3 kişi, polis ekipleri tarafından  İzmir'deki bir alışveriş merkezine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

 

 

YATININ KAPTANI DA YAKALANDI

 

Öte yandan, İnan'a ait olduğu tespit edilen yatın kaptanı olduğu öğrenilen kişi de yakalandı.

 

ANKARA'YA GETİRİLDİLER

 

Zanlılar,  İzmir Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından gece saatlerinde tarifeli uçakla  Ankara'ya getirildi. Özel harekat ekipleri tarafından uçaktan indirilen Kadir İnan ve beraberindekiler, geniş güvenlik önemleri altında  Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülmek üzere  Esenboğa Havaalanı'ndan ayrıldı.