Araba almaya parası yetmeyene QNB Finansbank motosiklet kredisi veriyor!

Araba almaya parası yetmeyene QNB Finansbank motosiklet kredisi veriyor!

Araç fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş vatandaşı köşeye sıkıştırırken ayağım yerden kesilsin diyenlere QNB Finansbank motosiklet kredisi vereceğini duyurdu.

Araba almaya parası yetmeyene QNB Finansbank motosiklet kredisi veriyor! Yükselen araç fiyatları nedeni ile vatandaşlar zorunlu olarak alternatif yöntemler alırken motosiklet satışları da artmıştı.

Parası araba almaya yetmeyen ancak ayağını yerden kesmek isteyen kişilere yönelik olarak düzenlenen kampanya ile QNB Finansbank düşük faiz ve uzun vade seçeneği ile motosiklet kredisi vereceğini duyurdu. Finansbank motosiklet kredisi başvuru şartları ve faiz oranları belli oldu.

QNB FİNANSBANK MOTOSİKLET KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Motosiklet kredisi çekmek istiyorum diyen kişiler için QNB Finansbank yeni kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada "QNB Finansbank’tan motosiklet tutkunlarına kredi desteği. Hayalinizdeki motosiklete kavuşmak için tek yapmanız gereken Finansçı’ya gelmek" ifadelerine yer verildi.

finansbank-motosiklet-kredisi.jpg

Trafikte beklemek istemeyen kişilere yönelik olarak sunulan parasal destek ile 48 aya kadar vadeli olmak üzere uygun faiz oranları ile tercihe göre sabit veya esnek ödeme planlı kredi verileceğini ilan etti. Motosiklet kredisi için uygulanacak faiz oranı ise yüzde 2,97 olarak ilan edildi. Motosiklet kredisi başvuru şartları ise;

"Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz.

Kredi konusu motosiklet teminat olarak gösterilebilir.

2. el motosikletlerde fatura tutarı yerine aracın kasko değeri dikkate alınır.

Kredilendirme oranları aynıdır" ifadelerine yer verildi.

Motosiklet kredisi başvuru evrakları ise şu şekilde açıklandı:

Satın alınacak motosiklet 0 kilometre ise Proforma faturası,

2. el ise ruhsat fotokopisi Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı)

İkametgah belgesi veya güncel cep telefonu faturası

Maaş bordrosu veya gelir belgesi.