Araç sahipleri 81 ile duyuru yapıldı! Benzin ve motorine çifte zam açıklandı o eşik yine aşılıyor

Araç sahipleri 81 ile duyuru yapıldı! Benzin ve motorine çifte zam açıklandı o eşik yine aşılıyor

Milyonlarca araç sahibine kötü haber verildi. Benzin ve motorine geride bıraktığımız hafta gelen indirimlerin ardından yeni zam haberi verildi.

Araç sahipleri 81 ile duyuru yapıldı! Benzin ve motorine çifte zam açıklandı o eşik yine aşılıyor - Geride bıraktığımız hafta indirim üzerine indirim gören akaryakıt fiyatları için ne yazık ki ibre bir kere daha tersine döndü. Yapılan açıklama ile ne yazık ki hem benzine hem de motorine çifte zam geleceği açıklandı.

Dolar kurunda yaşanan yükselişin yanı sıra brent petrol fiyatında da yukarı yönlü hareketlilik yaşanmasına bağlı olarak ne yazık ki akaryakıt fiyatları için yeni zam duyurusu yapıldı. Brent petrolün fiyatı 85 dolar seviyesini test ederken dolar kuru ise 18.83 TL seviyesinden işlem görüyordu.

AKARYAKIT FİYATLARINA YENİ ZAM DUYURUSU!

Akaryakıt fiyatları için yeni zam haberi duyuruldu. Ne yazık ki benzin ve motorin fiyatlarına yeni zam duyurusu yapıldı. Daha önce yapılan açıklamada benzin ve motorine geride bıraktığımız hafta indirim haberi verilmişti. Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş ile brent petrol fiyatı rekor seviyelere ulaşırken bu da Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları 30 TL bandına ulaşmıştı.

Yapılan duyuru ile benzin ve motorine çifte zam açıklandı. Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından yapılan açıklama ile benzine 62 kuruş zam gelirken motorine 1,02 liralık zam geleceği ilan edildi. Söz konusu zam bu gece yarısından itibaren 81 il genelinde pompaya yansıtılacak.