Aradığı aşkı bulamamaktan şikayet edenler işte bunun 4 sebebi!

Aradığı aşkı bulamamaktan şikayet edenler işte bunun 4 sebebi!

Aradığı aşkı bulunamayanlar için 4 sebep açıklandı. Aşkı bulmakta zorluk çekenler buraya. Bu sebepler bazı şeylerin farkına varmanızı sağlayacak.

Aradığı aşkı bulamamaktan şikayet edenler işte bunun 4 sebebi!: Aradığı aşkı bulamayanlar ve ilişkileri kısa sürede bitenler aslında kişisel olarak çok seçici ve eleştirel bir yapıya sahip oluyorlar. Hayatınıza giren insanların bazı özelliklerine tahammül edemiyor ve ilişkiyi bitirip eski düzeninize bir an önce geri geçmek istiyorsunuz. Hayatınıza aldığınız insanın davranışlarına dayanamıyor ve sinir bozucu buluyorsanız bu durumda henüz gerçek aşkı bulamadınız demektir. Aradığınız aşkı bulamamanız 4 sebebini sizler için derledik.

Hayatınıza aldığınız insanların bazı alışkanlıklarından şikayet ediyor bu alışkanlıklara dayanamıyorsanız muhtemelen seçici ve kendi hayatına düşkün yalnızlığı seven bir yapınız var. Aslında insanlara açılma korkusu ya da alışkanlıklarınızı değiştirme korkusu gibi birçok sebep aşkı bulmayı zorlaştırır. İşte aşkı bulmayı zorlaştıran 4 neden..

AŞKI BULMAYI ZORLAŞTIRAN 4 SEBEP

KONULAN YÜKSEK STANDARTLAR

Gerçekleşmesi zor alan beklentiye sahipseniz ve karşı taraftan çok fazla talebiniz var ise bu sizin istediğiniz aşkı bulmanızı zorlaştırabilir. Beklentinin gerçekleşmeyecek kadar yüksek olması durumunda sizin de mutlu olmanız oldukça zorlaşır ve mutluluğu bulmak imkansızlaşır.

UZLAŞMA SORUNU

Karşılıklı yaşanan ilişkilerde illaki sorunlar yaşanacak. Fakat bu sorunların çözümü oldukça önemlidir. Yani bir ilişkide yaşanan sorunda orta yolu bulmaya yardımcı olarak bu sorunun kısa sürede konuşulup halledilmesini sağlamak gerekir. Fakat bazı insanlarda uzlaşma konusunda çok dik kafalı olur ve sürekli karşı tarafı suçlar. İlişki içinde olmak bazı fedakarlıkları yapmak anlamına gelirken bu insanlar fedakarlık yapma konusunda çok isteksiz olurlar.

ÖZGÜVEN SORUNU YAŞAMAK

İnsanlarda bazı durumlarda özgüven problemi yaşanabilir. Bu sorun sebebiyle kendisine saygı duymakta zorlanır ve çoğu olayda kendine güven hissedemez. Hal böyle olunca ilişkilerde sağlıklı bir iletişim kurulamaz. Bu problemin atlatılması ve o şekilde ilişki yaşanması oldukça doğru bir hamle olacaktır.

İNSANLARA KARŞI AÇILMA KORKUSU YAŞAMAK

İnsanlara açılma korkusu olduğu zaman karşılıklı ilişkilerde samimiyet kurulmaz ve bu da ilişkiyi çok kötü etkiler. Karşıdaki kişiye kendinden farklı ir insanmış gibi davranmaya zorlamak o ilişkiye zarar verir. Duygusal bağ kurulması açısından karşıdaki insana tamamen açılmak ve net olmak şarttır.