Audi’den Yeni Elektrikli Araç! Elektrikli Dağ Bisikletinin Özellikleri Çok Konuşulacak!

Audi’den Yeni Elektrikli Araç! Elektrikli Dağ Bisikletinin Özellikleri Çok Konuşulacak!

Audi markasından şimdi de yüksek performansa sahip elektrikli bisiklet piyasaya sürülüyor. E-Tron ismi verilen elektrikli dağ bisikletinin yüksek tork üreten motora sahip olduğu açıklandı.

Dünyaca ünlü araba markası Audi, piyasaya yeni sürdüğü elektrikli dağ bisikleti ile gündeme damga vurdu. Yüksek tork üreten motor ve türev ürün gövde parçaları ile oldukça lüks bir yapıya sahip olan elektrikli dağ bisikletinin fiyatı da merak konusu oldu.

Elektrikli bisiklet pazarına giriş yapan Audi, otomobil sektöründe de olduğu gibi yüksek fiyatlara sahip ve agresif tasarımla elektrikli bisikletler üretmeye başladı. Audi'nin ilk elektrikli bisikleti olan E-Tron, yüksek özellikleri ve oldukça şık tasarımıyla dikkat çekti. Otomobil piyasasında da yüksek bir kar marjına sahip olan firmanın, ürettiği elektrik dağ bisikletinin fiyatı meraklıları tarafından araştırılmaya başlandı.

İŞTE ELEKTRİKLİ BİSİKLETİN ÖZELLİKLERİ

indir-1.webp

Audi markası tarafından tanıtılan yeni dağ bisikleti elektrikli özelliğiyle dikkat çekiyor. Firmanın Dakar rallisinde yer alan RS Q E-Tron E2 Elektrikli otomobilin tasarımına ilham aldı görülüyor. İtalyan Fantic markasının XMF 1.7 şasesi üzerine inşa edilen bisiklet, 250W Brose motora sahip ve Fantic’in 720 Wh bataryası ile yüksek tork üretebilir özelliğe sahip olarak kullanıcılara sunuluyor. Marka elektrikli dağ bisikleti hakkında çok fazla bilgi açıklamasa da Audi’nin elektrikli dağ bisikletinin 140 km civarına kadar giden bir menzile sahip olduğu tahmin ediliyor.

DÖRT FARKLI SEÇENEK

Elektrikte dağ bisikletini yumuşak sürücüden turbo moda kadar dört farklı elektrik asistan seçeneğine mevcut olduğu açıklandı. Braking IN. CA. S disk frenleri, Öhlins 7.1 süspansiyon, sram zincir ve vites, Vittoria lastik, Sella sele gibi premium bisiklet bileşenlerini kullanan Audi, oldukça lüks bir elektriğe dağ bisikleti tasarlamayı başardı. E-Tron ismi verilen dağ bisikletinin 10 bin 200 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı bekleniyor. Audi’nin ürettiği dağ bisikleti sadece İngiltere’de sınırlı sayıda satılacak.