Banka Ramazan duyurusu yaptı: 23 Nisan tarihine kadar…
Bu sene Ramazan Bayramı 21 - 23 Nisan tarihleri arasında eda edilecek. Bu kapsamda bir banka duyuruda bulundu. İnternet sitesi üzerinden açıklamada bulunan banka, 17 Mart-23 Nisan tarihleri arasında yapılacak market harcamalarına bonus hediye edecek.
Bankaların Ramazan Ayı kampanya yarışı başladı. Bu kapsamda TEB Bankası duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, “TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 17 Mart-23 Nisan tarihleri arasında bonus üye işyerlerinden yapacağınız 500 TL ve üzeri birinci, üçüncü, beşinci, yedinci ve dokuzuncu market harcamanıza 60 TL, toplam 300 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın! “ ifadeleri kullanıldı.
Kampanya ile ilgili bilgiler
Bonus Yükleme Tarihi: 28 Nisan 2023
Bonus Geri Alım Tarihi: 12 Mayıs 2023
Kampanya 17 Mart-23 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya market harcamalarınızda geçerlidir.
Kampanya kapsamında bonus üyesi marketlerde yapılacak 500 TL ve üzeri birinci, üçüncü, beşinci, yedinci ve dokuzuncu işleme 60 TL bonus, toplam 300 TL bonus verilecektir.
Kampanyada tüm işlemler 500 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 300 TL bonus kazanabilir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki dahil edilecektir.
Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.
Kazanılan bonuslar 28 Nisan 2023 – 11 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan bonuslar 12 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya dahilindeki işlemlerin bonus posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil değildir.
Sadece yurt içinde yapılan peşin ve taksitli işlemler kampanyaya dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal durumlarında verilen bonus geri alınacaktır.
Kampanyadan sadece bonus özellikli Bireysel Kredi kartı sahipleri faydalanabilir.
Bonus özellikli bireysel sanal kartlar kampanyaya dahildir.
Sade kartlar, banka kartları ve Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Farklı ürün kategorisinde satış yapan firmalar kampanyaya dahil değildir.
Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya SEKER yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.
Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir.
Kampanyaya katılım gerçekleştirmeden önce yaptığınız harcamalarınız dikkate alınmayacaktır.
Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL’dir.
Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.
Nasıl katılırım?
Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya SEKER yazıp 4616’ya SMS göndererek katılabilirsiniz.