Başkent Ankara'da 4.5 şiddetinde deprem

Başkent Ankara'da 4.5 şiddetinde deprem

Saat 06.54'te Ankara'nın Akyurt ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ana kadar bölgede olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi verildi

Saat 06.54'te Ankara'nın Akyurt ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. AFAD tarafından yapılan açıklamada şu ana kadar bölgede olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi verildi.

Memurlar.net'in haberine göre dün akşam art arda meydana gelen ve birçok şehirde hissedilen depremlerin ardından bu sabah da Ankara'nın Akyurt ilçesinde 3,8 ve 4,5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi, korkutan deprem çevre illerde de hissedildi.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı ve gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin de Twitter hesabından, "İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur." açıklamasını yaptı.