Bayramın hemen öncesinde binlerce haneye nakdi destek verilecek: İzmir’de ikamet edenlere duyuruldu!

Bayramın hemen öncesinde binlerce haneye nakdi destek verilecek: İzmir’de ikamet edenlere duyuruldu!

İzmir’de ikamet edenlere duyuruldu. Bayramın hemen öncesinde binlerce haneye nakdi destek verilecek. Söz konusu destek ile ilgili bilgilendirme İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

İzmir’de Ramazan Bayramı için ailelere destek duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruya göre, bayram öncesinde 75 bin haneye nakdi destek sağlanacak. Ayrıca Ramazan ayı bitene kadar 90 bin gıda paketinin vatandaşlara ulaştırılması hedefleniyor.

Belediye konu ile ilgili şöyle dedi:

İzmir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesinde ve kentte düzenlenen iftar programlarıyla ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtımlarını sürdürüyor. Ramazan ayı bitene kadar 90 bin paketin vatandaşlara ulaştırılması hedeflenirken, bayram öncesinde de 75 bin haneye nakdi destek sağlanacak.

screenshot-3.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesinde ve kentte düzenlenen iftar programları ile gıda paketi dağıtımlarına devam ediyor. Ramazan ayı içinde kentteki 10 dayanışma noktası, yatılı kurumlar, İzmir’e yerleşen depremzede vatandaşların konakladığı yurt, pansiyon ve oteller, Hatay, Osmaniye ve Adıyaman’daki çadır ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlar için 300 bin kişilik iftar yemeği verildi.

Konak Meydanı’nda düzenlenen ilk iftar programıyla kurulan sofralar mahalle, pazar yerleri, parklarda Ramazan ayı sonuna kadar sürdürülecek ve toplam 450 bin kişilik iftar yemeği desteği sağlanacak.