Beklenen oldu, makyajlı Hyundai i10 ve i10 N Line tanıtıma çıktı!

Beklenen oldu, makyajlı Hyundai i10 ve i10 N Line tanıtıma çıktı!

Makyajlı Hyundai i10 ve i10 N Line modellerinin üzerindeki örtü kalktı. Merak ile beklenilen Hyundai i10 ve i10 N Line’ın yeni özellikleri dikkat çekerken; özellikle fiyatı konuşulmaya başlandı. İşte detaylar…

Otomobil sektöründeki gelişmelerin hız kazandığı şu günlerde, pek çok dünyaca ünlü marka, modellerinin makyajlı kasalarını da gün yüzüne çıkarmaya başladı. Bu marka ve modellerden biri de Hyundai i10 ve i10 N Line oldu. Makyajlı bir şekilde görücüye çıkan Hyundai i10 ve i10 N Line’ın tanıtımı geçtiğimiz gün gerçekleşti. İzmit’te yenilenen Hyundai i10 ve i10 N Line’ın yeni özellikleri ise son derece dikkat çekici.

Konfora odaklandığı görülen Hyundai i10 ve i10 N Line’ın yeni versiyonlarındaki cesur hamleler, tanıtımın ilgi odağı oldu. 40’tan fazla ülkeye ihraç edilen Hyundai, i10 modelinde makyajlamaya giderken, bu kez daha canlı renleri seçti. Şık tasarımı ile dikkat çeken Hyundai i10’un gelişmiş bağlantı özellikleri ve yüksek konforu ise göz alıcı. İşte detaylar…

İ10’UN MAKYAJLI HALİ BEĞENİLDİ

beklenen-oldu-makyajli-hyundai-i10-ve-i10-n-line-tanitima-cikti.png

Avrupa pazarında en çok sattığı modellerden biri olan i10’un bazı pazarlarda i10 N Line versiyonunu da sunan Hyundai, her iki araçta da makyajlama yaptı. Her iki modelde de toplam dokuz gövde rengiyle satışa çıkacak Hyundai, inci kaplamalı parlak ve açık gri “Lumen Grey” ve mavi-mor karışımı “Meta Blue” gibi özel renkleri de ürün yelpazesine ekledi. Hyundai i10’da yapılan teknik değişiklikler ise, son derece dikkat çekici bulundu.

Ön kısmındaki farlar ve gündüz sürüş lambalarında yenilenme olduğu görülen i10, farklı bir ızgara ve yeni arka LED stoplara kavuştu. 15 inç alaşım jantları olan i10’da artık 2D logo, mat gri renginde.Hyundai i10 N Line’da daha sportif bir çizgi güden Hyundai, sportif difüzöre sahip tamponlar ile marşpiyelerde yenileme yaptı. İç tasarımda kırmızı dokunuşlar yapan Hyundai, konforu da artırdı.

İ10’NUN FİYATI HENÜZ BELLİ OLMADI

Makyajlı i10’larda konforu yükseltecek teknoloji de araca eklendi. Bağlantı seçeneklerinin artırılması dikkat çekerken; Over The Air (OTA), Sesli Video Navigasyon (AVN), kablosuz Apple CarPlay, Android Auto, kablosuz şarj cihazı ve en son Bluelink telematik güncellemesi gibi çok sayıda teknolojik donanım araca dahil edildi. Arka Yolcu Uyarısı (ROA) gibi özel teknolojiler de içeren yeni Hyundai i10’nun üretimi Nisan ayında başlıyor. Fiyat henüz belli olmayan i10’nun mevcut kasası, Türkiye’de 359.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılıyor.