Ben Efsaneyim 2 yolda! Will Smith ikinci filimde de olacak!

Ben Efsaneyim 2 yolda! Will Smith ikinci filimde de olacak!

2007 yılının efsane yapımı I Am Legend’ın ikinci filmi yolda. Ben Efsaneyim isimli film, ülkemizde de vizyona girdiğinde büyük bir beğeni toplamış ve birçok kişi filmin devamının olması gerektiğini düşünmüştü.

2007 yılının en çok beğenilen ve birçok kişi tarafından defalarca izlenilen filmi Ben Efsaneyim, ikinci filmi ile tekrar seyirci karşısına çıkmayı planlıyor. Will Smith’in efsane oyunculuğunu gözler önüne serdiği film ülkemizde de oldukça fazla kişi tarafından izlenmiş ve büyük bir beğeni almıştı.

Ben Efsaneyim 2 filminin sonu için alternatif sonun temel alınacağı açıklandı. Birinci filmin sonrasının konu alınacağı Ben Efsaneyim 2 filminde Will Smith’in yer alacağı ve aynı zamanda, Michael B. Jordan’ın da yer alacağı açıklandı. Will Smith tarafından canlandırılan Neville karakteri, ilk filimde ölmüştü.

İKİNCİ FİLMDE KİTABA BAĞLI KALINACAK

maxresdefault.jpg

Goldsman tarafından yapılan açıklamalarda, Ben Efsaneyim 2 filminin ilk filmin teatral değil, DVD’de yayınlanan alternatif sonu takip edeceği belirtildi. İlk filimde Richard Matheson'ın aynı adlı romanına pek bağlı kalınmadığı ancak, ikinci filimde orijinal metne daha sadık kalınacağını da belirtildi.

FİLMİN VİZYON TARİHİ BELLİ DEĞİL

Goldsman tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler yer aldı; ‘’Orijinal filmle yayınlanan sonun aksine, alternatif sonun izini süreceğiz. Matheson'un bahsettiği şey, insanın baskın tür olarak gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Bu, keşfedeceğimiz gerçekten ilginç bir şey. Orijinal metne biraz daha sadık kalınacak.’’ İkinci filmde rol alacağı açıklanan Michael B. Jordon’ın hangi karakteri canlandıracağı açıklanmadı. Oyuncunun, Nevillle karakterinin küçük oğlunu canlandırabileceği tahmin ediliyor. Aynı zamanda filmin Vermont’ta geçmeyeceği ve New York’a dönüleceğinin de tahmin edildiği bildirildi. Filmin hangi tarihte vizyona gireceği ise, henüz belirtilmedi.