BİM marketin seçim sonrası hazırladığı indirim kataloğunda yer alan fiyatlar şok etti!

BİM marketin seçim sonrası hazırladığı indirim kataloğunda yer alan fiyatlar şok etti!

BİM Market 28 Mayıs seçimleri sonrası hazırladığı indirim katalogları yayınlandı. İndirimlerin 30 Mayıs’ta geçerli olacak. İndirim kataloğunda yer alan ürünlerin fiyatı ise oldukça dikkat çekici.

Bugün birçok alanda kur farkı ayarlaması yapıldı. Dolar kurunun bankalarda 24,5 TL’yi geçmesi ile birlikte akaryakıt fiyatları güncellenirken birçok markette yeni kataloglar yayınladı. Lakin, indirime girdiği belirtilen ürünlerin fiyatlarını görenler şok oldu.

BİM seçim sonrası için hazırladığı 6 farklı indirim kataloğunu şimdiden yayınladı. Hem aktüel ürünler hem de gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı bu kataloglarda yer alan fiyatlar oldukça dikkat çekti.

Adı indirim olsa da özellikle çerez fiyatları bir ay öncesine göre yüzde 30 zamlı olduğu görüldü. 180 gram leblebinin bile fiyatının 16,5 TL’ye çıktığı görüldü. Özellikle temel gıda ürünlerinin bu indirim kataloğunda yer almaması da gözlerden kaçmadı.

Aşağıda kataloglar halinde verilen liste fiyatları 30 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. Peki, BİM’de bu Salı günü hangi ürünlere ne kadar indirim yapıldı? İşte detaylar…

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-1.jpg

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-2.jpg

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-3.jpg

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-4.jpg

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-5.jpg

bim-market-30-mayis-indirim-kataloglari-6.jpg