Binance Türkiye'den kadın istihdamı! Kadınlara özel projeler tasarlanacak!

Binance Türkiye'den kadın istihdamı! Kadınlara özel projeler tasarlanacak!

Kripto para piyasasının oldukça önemli bir noktaya geldiği şu günlerde Binance Türkiye’nin yetkili isminden kadın istihdamına yönelik çarpıcı açıklamalar geldi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde birikimlerini değerlendirmek isteyen milyonlarca vatandaşın hedefinde yer alan kripto para piyasası, olumsuz ekonomik göstergelerden etkilenerek gerilemeye başladı. Son olarak FED Başkanı Jerome Powell’ın şahin tondan yapmış olduğu açıklamalar ile düşüşe geçen kripto paralar, yatırımcılarını tedirgin etse de analistler uzun vadede piyasaya dair umutlu olduklarını aktardır.

Kripto şirketlerine yönelik baskının artmış olduğu şu günlerde dünyanın en büyük kripto borsası Binance’tan yeni bir açıklama geldi. Binance’ın Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, kadınların blokzincir dünyasındaki varlıklarının arttığını belirtti. Bu ilgiye Binance Türkiye olarak olumlu yanıt vereceklerini belirten Eldoğan, yalnızca kadınlara yönelik birtakım projelerin tasarlanacağını ifade etti.

ÖZEL PROJE MÜJDESİ!

binance-turkiyeden-kadin-istihdami-kadinlara-ozel-projeler-tasarlanacak.jpg

Dünyanın en büyük kripto borsası olarak bilinen ve her geçen gün büyümeye devam eden Binance, kadın istihdamını artırmak amacı ile harekete geçti. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Binance Türkiye Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, Türkiye’deki kadınların sektöre ilgilerinin arttığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Binance Türkiye olarak ilerleyen günlerde kadınlarımızın gelişimlerine katkıda bulunacak, finansal okur yazarlığın artmasına yönelik sadece kadınlarımıza özel olacak yeni projelerimizi açıklayacağız.”

İSTİHDAM ORANI ARTTI!

Binance olarak temel felsefelerinden birisinin özellikte gelişimini sürdüren ülkelerde iş hayatında kadınları daha da güçlendirmek olduğunu ifade eden Eldoğan, şunları söyledi: “Bulunduğumuz her alanı güçlendirdiğimiz gibi tüm alanlara da önemli bir katkı sağlıyor olduğumuza inanıyoruz. Küresel ölçekli diğer firmalar ile kıyaslandığında Binance’ın kadın çalışan oranı oldukça yüksek. B ve Web3 gibi yeni bir alanda bilhassa Türkiye’de bu alanda çalışıyor olmaktan ötürü gurur duyuyorum. Ülkemizin lider konuma gelmesini sağlamak için de elimden geleni yapıyorum.”

Son iki yılda Türkiye’deki istihdam oranının artmış olduğuna dikkat çeken Eldoğan, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Binance’ın esas değerlerinde olduğu gibi işin pazarlama tarafında olan ve koordine etme görevini üstlenen bir kadın yönetici olarak şirketimizin güven esasına dayalı olarak çalışmalar gerçekleştiriyor olması ve topluluğumuzun ihtiyaçlarını göz önüne alarak oluşturduğumuz projelerin bir bir hayata geçiyor olması, beni çok mutlu ediyor.”