Bir döneme damgasını vuran Lost dizisinden sevindirici haber! Hayranları buna bayılacak! Ekranlarda yerinizi alın…

Bir döneme damgasını vuran Lost dizisinden sevindirici haber! Hayranları buna bayılacak! Ekranlarda yerinizi alın…

2000'li senelere damga vuran ve her zaman listelerde ilk sırayı alan efsane dizi Lost geri dönme hazırlıkları yapıyor. Ama bakın Lost bu defa karşınıza nasıl çıkacak?

İkonik Lost dizisi geri dönüş yapıyor! 2000'lerin başındaki en sevilen TV programlarından birini inceleyecek olan bir belgesel üzerinde çalışılıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan “Kaybolmak” adlı belgesel, hayranlarını dizinin en unutulmaz anlarında nostaljik bir yolculuğa çıkarmayı vaat ediyor. Bu heyecan verici projeyle ilgili detaylar haberimizde.

LOST’UN ANATOMİSİ ÇIKARILACAK

bir-doneme-damgasini-vuran-lost-dizisinden-sevindirici-haber-hayranlari-buna-bayilacak-ekranlarda-yerinizi-alin-2.jpg

Lost efsanesi hem kaybolmak hem de Lost’u anlamak demek olan Getting LOST belgeseli ile geri dönüyor. Belgesel, dizinin esrarengiz ve tartışmalı sonunun kapsamlı bir analizini sunmayı vaat ediyor. Ayrıca, Lost'un popüler kültür üzerindeki etkisine benzersiz bir bakış açısı sunarak, Lost'un sona ermesinden bu yana ortaya çıkan çok çeşitli hayran eserlerini keşfedecek.

Daha önce eleştirmenlerce beğenilen belgesel The Last Blockbuster'ı yöneten film yapımcısı Taylor Morden, kısa bir süre önce bir basın açıklamasında, Lost’la kişisel bağını dile getirerek, onun kendisininki de dahil olmak üzere birçok kişinin kalbinde özel bir yere sahip olduğunu belirtti ve “Lost, izleyicileri büyüleyen ve bundan sonra ne olacağını öğrenmek için bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekleyen insanları her hafta bir araya getiren bir gösteriydi.”

MORDEN’DEN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

Morden'ın yönetmenliğinde izleyiciler, dizinin kültürel önemi hakkında daha derin bir anlayış sağlayacak profesyonel ve ilgi çekici bir belgesel bekleyebilirler. Oyuncu kadrosuyla yapılan röportajlar, kamera arkası görüntüleri ve uzman analizleriyle Morden'in belgeseli, Lost hayranlarının veya popüler kültürün toplum üzerindeki etkisiyle ilgilenen herkesin mutlaka izlemesi gereken bir belgesel olmayı vaat ediyor.

Yirminci yıl dönümü yaklaşırken Lost bir kez daha popülerlik kazanıyor. Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Terry O'Quinn, Michael Emerson ve daha birçok ünlü ismin yer aldığı yetenekli bir kadronun olduğu Lost'un hikayesi, açıklanamayan olayların yaşandığı gizemli bir adaya dayanıyordu.