Bodrum Transfer Şirketleri

Bodrum Transfer Şirketleri

Bodrum transfer şirketleri arasında Seven&Star olarak son teknolojik cihazlar ile donatılmış VIP araçlarımız, güler yüzlü personelimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı lüks hizmet bakış açımızla sizlere transfer hizmeti vermekten mutluluk duyarız.

Her yıl milyonlarca insan tatil yapmak amacıyla Ege bölgesine akın ediyor. Bu tatilcilerin bir kısmı özel araçlarıyla, bir kısmı otobüsle, bir kısmı da uçak ile gitmek istediği bölgeye ulaşmak için yola çıkıyor.

bodrum transfer Her ne kadar konforlu vakit geçirmek için tatile çıksanız da terminallerden veya havalimanlarından tatilinizi geçireceğiniz bölgeye ulaşım adeta bir çile halini alabiliyor. Yıl içinde kısa bir süreliğine konforlu geçirmek isteyeceğiniz böyle değerli günlerinizde Seven&Star size lüks konforu sunuyor. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz aileniz veya gurubunuzla belirttiğiniz yerden gitmek istediğiniz yere kadar lüks hizmeti fark edeceğiniz, memnun kalacağınız bir yolculuk deneyimi yaşatmak için sizleri bekliyoruz.

Bodrum transfer firmaları arasında bizim farkımız ‘Yol Arkadaşım‘ sloganıyla müşteri memnuniyeti odaklı, lüks hizmet bakış açısıyla müşterilerimize hizmet vermemizdir. Bu sebeple Bodrum transfer firmaları arasında yerimizi hemen belli ederek sıyrılmaktayız. Şirketimiz envanterindeki araçlarımız için personel temininde insan kaynaklarımız titizlikle çalışmakta, ince eleyip sık dokuyarak firmamızın adını taşıyabilecek kişiler arasından itina ile personel seçimi yapmaktadır. Bu konudaki hassasiyetimiz, yaşanabilecek sorunları minimize etmektedir. Şirketimiz Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) üyesidir. TÜRSAB üye numarası 9523 olan şirketimiz rutin kontrollerden geçmektedir. Ayrıca kendi kontrol denetimimizi de sağlayarak daimi olarak en üstün hizmet vermenin gayretindeyiz. Tüm kaptan personelimiz minimum B ehliyete sahiptir. SRC22 ticari yolcu taşıma yeterlilik belgesine de sahiptirler. Bunun yanında personelimizden periyodik olarak veya gerekli gördüğümüzde psikoteknik belgeleri almaktayız. Her ne kadar müşteri memnuniyeti odaklı lüks hizmet vermeye çalışsak ta can güvenliğiniz her şeyin üstündedir. Bu nedenle yalnızca belgeler değil, kaptanımızın yol tecrübesi ve bölgeyi tanıması da bizim için çok önemlidir.

Siz sadece gitmek istediğiniz yere karar verin, gerisini Seven&Star güvencesine bırakın. Bodrum’dan gitmek istediğiniz lokasyona lüks transfer hizmeti istediğinizde size bir telefon veya bir tık kadar yakınız. marmaris transfer Dilerseniz ön rezervasyon ile, dilerseniz de seyahat tarihiniz yaklaştığında 24 saat hizmet veren çağrı merkezimizi arayabilir, rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Ayrıca şirketimiz veya seyahat detaylarımız hakkında seyahat danışmanlarımızdan bilgi alabilir, istek, görüş ve şikayetleriniz olursa bildirebilirsiniz. Fikirleriniz bizim için değerlidir. Araçlarımızda donanımlar ve ek hizmet ihtiyaçlarınıza yönelik fikirlerinize her zaman açığız. Beğeniniz için lüks iç donanımları ve ek özellikleriyle Mercedes Vito, Sprinter, Volkswagen Caravelle, Transporter, Crafter ve daha fazlasıyla siz değerli misafirlerimize hizmet sunmaktayız.

Sahip olduğumuz araçlarımız, hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi almak, rezervasyon yaptırmak, istek-dilek ve görüşleriniz için internet sitesini ziyaret edebilir, bizi sosyal medya hesabımızdan takip edebilirsiniz. Hemen rezervasyon yaptırmak için ise 08502597977 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. İyi yolculuklar dileriz.