Bu kampanya araba aldırır! ING Bank taşıt kredisi kampanyası başladı

Bu kampanya araba aldırır! ING Bank taşıt kredisi kampanyası başladı

ING Bank araç kredisi kampanyası ile araba satın almak isteyen müşterilerine hem sıfır hem de 2. el araç finansmanı desteği sağlıyor.

Yükselen araç fiyatları ile beraber nakit para ile araba satın almak zorlaşırken vatandaşlar bankaların araç kredisi kampanyalarını araştırmaya başlamıştı. Kamu bankaları ucuz araç kredisi verirken özel bankalarda taşıt kredisi kampanyalarına start verdiler.

Bu bankalardan biri de ING Bank oldu. Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING bank tarafından başlatılan kampanya dahilinde hem sıfır hem de ikinci el araç almak isteyenlere aradıkları fırsat sunuldu. ING Bank kredi paketinde kredi faiz oranı ve başvuru şartları açıklandı.

ING BANK ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI!

Araba satın almak isteyen kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Güvenilir bayi ağı, hızlı işlem süreci ve size özel ödeme planı ile hayalinizdeki otomobile kavuşmak artık çok kolay! Üstelik, kaskonuzu bankamız aracılığıyla yaptırın, taşıt kredinizi daha uygun oranlar ile kullanın" denilerek hem sıfır hem de 2.el araçlar için kredi desteği verileceği ilan edildi.

Yapılan açıklamada kredi başvuru şartları ise şekilde sıralandı;

ING Taşıt Kredisi'ni 0 km araçlar ile 8 yaşa kadar olan ikinci el araçlar için kullanabilirsiniz.

Vade aralığı 3-48 aydır.

Kredi tahsis ücreti, kredi anapara tutarının %0,5’ini geçemez.

Ferdi kaza ve hayat sigortası zorunluluğu yoktur.

Teminat olarak sadece satın alacağınız aracı rehin gösterebilirsiniz.

ing-kredi-hesaplama.jpg

ING BANK ARAÇ KREDİSİ AYLIK KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Düzenlenen kredi kampanyası kapsamında ING Bank taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,49 olarak ilan edilirken 12 ay vadeli 50 mbin TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 4 bin 688 TL olarak hesaplanırken 48 ay vadeli kredi paketinde ise 1.796 TL olarak gerçekleşecek.